Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Να γιατί ενοχλείται ο Μαρινάκης και η Νέα Δημοκρατία

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νίκος Παππάς:
Ενοχλεί «συγκεκριμένο οργανισμό»
στα ΜΜΕ η είσοδος της ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο



«Αυτή δεν είναι μία κυβέρνηση
που την πτοούν τέτοιου τύπου
επιθέσεις και στοχοποιήσεις»

Συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode στις εφημερίδες, είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Η ενίσχυση της ΕΡΤ έχει «ερεθίσει» και την ΝΔ που βλέποντας τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν κλιμακώνει την επίθεσή της, όπως προσέθεσε.

«Αυτή δεν είναι μία κυβέρνηση που την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις και στοχοποιήσεις», σχολίασε ο κ. Παππάς αναφορικά με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν από τον όμιλο Μαρινάκη.

«Ο συγκεκριμένος οργανισμός ενοχλείται από τα βήματα που γίνονται με την ΕΡΤ και το ποδόσφαιρο, αλλά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάληψη του έργου για το barcode» στις εφημερίδες.

«Εφημερίδες όπως η Καθημερινή ή η Real έχουν φύγει από τις μετρήσεις, γιατί υπάρχει θεμελιώδες πρόβλημα σύγκρουσης συμφερόντων, ο κατέχων το δίκτυο διανομής έχει και εφημερίδες», όπως το Βήμα, Τα Νέα κτλ. «Θα ήθελαν πολύ το έργο αυτό, που θα δίνει την δυνατότητα στην Πολιτεία να έχει ένα σύστημα καταγραφής των κυκλοφοριών σε πραγματικό χρόνο, να μην προχωρήσει».

Το δεύτερο, κάποιοι επιθυμούσαν να έχουν αυξημένο έλεγχο σε ποδοσφαιρικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός ότι μπήκε η ΕΡΤ δυναμικά και έχει συμφωνία με επτά ομάδες της Super League ... είναι προφανές ότι ενοχλεί».

Τα αντιμετωπίζουμε με την ψυχραιμία ενός προβλεπόμενου γεγονότος, δεν μας εκπλήσσουν αυτά που διαβάζουμε, έχουμε μάθει πάρα πολύ καλά το πώς ορισμένοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους, το πώς λειτουργούν. Συνεχίζουμε.

Στην ΕΡΤ γίνονται σημαντικά βήματα χειραφέτησης από την Digea, σταματάει να πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για να μεταφέρει το σήμα της, αλλά και από την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ ... είναι κινήσεις που φαίνεται ότι έχουν «ερεθίσει» πάρα πολύ την Νέα Δημοκρατία. Βλέποντας και τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν συστηματικά, καθώς η ΕΡΤ παίρνει πρόγραμμα για πρώτη φορά, κλιμακώνει την επίθεσή της. Και αυτές τις επιθέσεις τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, ελπίζω κάποια στιγμή η ΝΔ να λογικευτεί και να αφήσει τα στελέχη της να επιστρέψουν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
---
---
*

2 σχόλια:

  1. 52 εκατ. ευρώ για πρωτάθλημα ελληνικής Super League - τη στιγμή που το Champions League έχει 30 εκατ. ευρώ!!!! - σε μια χώρα που πνίγεται στα μέτρα και στη φτώχεια είναι προκλητικό δεν νομίζετε; Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για κρατικό κανάλι που συντηρείται από το υστέρημα των πολιτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανάνυμος 9:26 π.μ. - ... δες κι αυτό: http://www.typologies.gr/sygkrinontas-mila-me-portokalia-stin-proti-selida/

      Διαγραφή