Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

«Θα με βρουν μπροστά τους»

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

@ Aπό το μέλος της ΕΣΠΗΤ και πρώην εργαζόμενο
της ιστορικής εφημερίδας "Απογευματινή", Νίκο Μαρινάγη:

«Ονομάζομαι Μαρινάγης Νικόλαος του Μαρίνου, υπάλληλος της εφημερίδας Απογευματινή ΑΕ Φειδίου 12, επί 33 έτη μέλος της ΕΠΗΕΑ μέχρι σήμερα. Εχω 2 παιδιά και από το 2010 άνεργος λόγω κλεισίματος της εφημερίδας. Υστερα από δημοσιεύματα και αναρτήσεις που είδα με θέμα "Ανοίγει η εφημερίδα Απογευματινή" θα ήθελα να ενημερώσω ότι όποιοι επιχειρήσουν να ανοίξουν εφημερίδα με όνομα "Απογευματινή" ή "Νέα Απογευματινή", χωρίς να υπολογίσουν τις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι σε μένα και σε άλλους 130 εργαζόμενους, να ξεχάσουν την κυκλοφορία της. Δεν έχω να χάσω τίποτα κύριοι διότι τάχασα όλα, δεν υπολογίζω τίποτα διότι δεν με υπολόγισαν. Θα με βρουν μπροστά τους».

@ Από την Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας:

Υπεγράφη την 26η Οκτωβρίου 2018, από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, η απόφαση για την επέκταση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Ένωσής μας με την Ε.Ι.Ι.Ρ.Α. Η Ένωσή μας χαιρετίζει την απόφαση της Υπουργού σαν μία πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης του εργασιακού τοπίου και κλίματος, στο χώρο μας, ανά την επικράτεια. Θεωρούμε αυτονόητο πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της εργασίας θα συμβάλουν θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

@ Από την Συνέλευση Εργαζομένων Public:

Την 1η Νοέμβρη απεργούμε μαζί με όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του σωματείου μας, το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου και Ψηφιακών Μέσων Αττικής, ενώνουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.
Η Συνέλευση Εργαζομένων Public καλεί όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες των Public όλης της χώρας να επικοινωνήσουν με τη Συνέλευση για να δώσουμε συνέχεια στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να πάρουμε πίσω ό,τι μας έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια.
Την 1η Νοέμβρη συμμετέχουμε στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση 11 πμ. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος και Ασκληπιού).
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου