Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ Το είδαμε στο fb και αφορά τους παλαίμαχους των ΜΜΕ: Ατάκα να σου φτιάξει τη μέρα: «κάποτε συναντιόμασταν στο ρεπορτάζ τώρα τα λέμε στον ΕΔΟΕΑΠ».

@ «Βουτάμε σήμερα στα ταραγμένα νερά των media» είπε η Ελλη Στάη στην αρχή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που έκανε πρεμιέρα στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

@ Το ποδαρικό στο δελτίο του ΟPEN έκανε ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο πρώην ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ, με ζωντανή σύνδεση και ρεπορτάζ για την υπόθεση με τα τρομοδέματα που εντοπίστηκαν σε Κλίντον, Ομπάμα και CNN.

@ Eχει αλλάξει άρδην η ζωή των κατοίκων σε μικρό δρομάκι της περιοχής του Μετς από την ημέρα που μετακόμισε σε νεοκλασσική μονοκατοικία γνωστός εκδότης.
Η καθημερινή παρουσία των αστυνομικών, οι τέσσερις θέσεις παρκαρίσματος (!) που του έχει παραχωρήσει ο δήμος, καθώς και τα γνωστά μας «σαμαράκια» που έχουν φτιαχτεί για να μην ενοχλείται ο εκδότης έχουν κάνει αβίωτη την καθημερινότητα των περιοίκων.

@ Ποιος εμπλεκόμενος στην υπόθεση Νovartis έχει κλειστεί στην βίλα του και δεν θέλει να δει άνθρωπο; Στην υγεία του πάντως είναι καλά.

@ Μαθαίνουμε ότι αρχές Νοεμβρίου βουλευτής μικρού κόμματος αναμένεται να... ανοίξει πανιά, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια! Είναι έτοιμος από καιρό, αλλά μια απρόοπτη εξέλιξη τον φρέναρε απότομα. Φέρεται να μην επιθυμεί να προσχωρήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ο μόνος του ενδοιασμός για την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι το μακεδονικό για το οποίο ξεκαθαρίζει πως δεν το υπερψηφίζει. Θα βρεθεί η χρυσή τομή; Οψόμεθα. Λίγη υπομονή...

@ Με κεντρικό σύνθημα «χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους» λειτουργεί από τις 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου η 7η Γιορτή βιβλίου - Bazaar στην κεντρική πύλη ΔΕΘ.

@ Το Ίδρυμα Α.Β. Μπότση προκηρύσσει δύο υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία. Πληροφορίες στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. Σοφίας 27, (4ος όροφος), Αθήνα, τηλ. 210 7245550, 210 7245558
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου