Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** Αποκάλυψη του «Βήματος»: Σε ομάδα που λήστευε αλλοδαπούς ανήκε ο 34χρονος αστυνομικός στην Νίκαια. Η ομάδα (με συμμετοχή αστυνομικών) είχε προχωρήσει την τελευταία διετία σε οκτώ ληστρικές επιδρομές σε βάρος Πακιστανών εμπόρων λαθραίων τσιγάρων...

*** Μέχρι αύριο αναμένεται να φτάσει στο ΕΣΡ η απόφαση του ΣτΕ για το Mega. Το δικαστήριο έχει απορρίψει την αίτηση της Τηλέτυπος ΑΕ για τη διατήρηση του σήματος, θέτοντας σε ισχύ την απόφαση του ΕΣΡ με την οποία διακόπτεται η μετάδοση. Η απόφαση θα προωθηθεί από το ΕΣΡ στην ΕΕΤΤ και από εκεί στη Digea για να κατεβάσει το σήμα.

*** Μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το ΑΡΤ TV του Καρατζαφέρη, για να δώσει εξηγήσεις για το απαράδεκτο γκάλοπ για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου.

*** Τελικά αρνητική ήταν η απόφαση της διοίκησης του «OPEN» να αναλάβει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αντίθετα, σύμφωνα με το enimerosi24, το ενδεχόμενο η Βούλα Κεχαγιά (δημοσιογράφος του «ΕΘΝΟΥΣ») να είναι η μια από τους δυο σχολιαστές στο δελτίο κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος.

*** «Ασύμβατες με τη θετική υποδοχή και την υποστήριξη που είχε η επανέκδοση της Μακεδονίας της Κυριακ
ής είναι οι δύο απολύσεις που πραγματοποίησε η εργοδοσία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης με αφορμή τις πρόσφατες απολύσεις στην εφημερίδα «Μακεδονία». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η απομάκρυνση της εργαζόμενης στο τμήμα σελιδοποίησης, Μαρίας Βοσνακίδου, μέλους της ΕΤΗΠΤΘ, και του αθλητικού συντάκτη, μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ, Τάσου Κουρκούμπα ήταν ενέργεια ξεκάθαρα δυσανάλογη με τα γεγονότα που την προκάλεσαν, αποτελεί πολύ κακό μήνυμα για το εργασιακό κλίμα στο φύλλο που διεκδικεί εκ νέου τη θέση του στον χώρο της ενημέρωσης και θέτει τις ενώσεις των εργαζομένων σε ετοιμότητα».

*** Κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, το νέο φύλλο της Finance & Markets Voice (#232). Πρωτοσέλιδο θέμα «Τι κρύβει στο μυαλό του ο Αλέξης». Εκτενές ρεπορτάζ για την «κίτρινη κάρτα» στον Π. Καμμένο και την «αποβολή» του Ν. Κοτζιά. Ο σχεδιασμός Τσίπρα για την επόμενη μέρα.

*** Πρεμιέρα νέου κύκλου στις 21/10 για την εκπομπή "Ιστορικοί Περίπατοι" στην ΕΡΤ1 με τη Μαριλένα Κατσίμη. Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου έχει θέμα τη μετανάστευση. Η Μαριλένα Κατσίμη μαζί με τον ιστορικό Κωστή Καρπόζηλο θα περιηγηθούν στα μέρη, όπου ξεκίνησε η υπερατλαντική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αμερική στα τέλη του 19ου και αρχές του 20ού αιώνα.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου