Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Εκεί, στην ΕΣΗΕΑ, γνωρίζουν την απληρωσιά της Κυριακής;

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Η ΕΣΗΕΑ άραγε γνωρίζει ότι κάποιες εφημερίδες δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα για την εργασία της Κυριακής και μάλιστα δεν δίνουν ούτε καν ρεπό; Κάτι θα έχει πάρει τ' αυτί της, δεν μπορεί...

@ Πέριξ της Πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι κάνει τα ραντεβού του για την "Απογευματινή" ο Χρίστος Μουλίνος. Με υποψηφίους για το φύλλο αλλά και κυβερνητικά στελέχη! Ο Χρ. Μουλίνος άλλωστε γνωρίζει τα στέκια της περιοχής από τη μακρόχρονη διευθυντική θητεία του στην Ερατοσθένους.

@ Κάθε βδομάδα γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η "Νέα Σελίδα", η εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη. Δείχνει γενικώς οτι δεν μασάει κι αυτό αρέσει σε όσους την διαβάζουν. Η αντίστοιχη ιστοσελίδα φαίνεται να μην τα καταφέρνει το ίδιο καλά, χώρια που έχει πολλά copy paste κι αρκετές φορές δεν βάζει καν την πηγή.

@ Στο στόχαστρο του ισχυρού άνδρα μιντιακού ομίλου o υπεύθυνος κυκλοφορίας των εντύπων του. Τον θεωρεί ακριβό και ταυτόχρονα "χλιαρό" στις διεκδικήσεις του απέναντι στο μοναδικό μονοπωλιακό πρακτορείο διανομής.

@ Μάλλον τελείωσε η περίοδος χάριτος για διευθυντή ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτό ισχυρίζονται αυτοί που ξέρουν. "Ούτε εγώ δεν μπορώ πλέον να τον ακούσω" φέρεται να λέει εκνευρισμένο το αφεντικό σε στενούς του συνεργάτες. Και όλοι μαζί ετοιμάζονται για αλλαγές.

@ Προβληματισμός επικρατεί στο παρασκήνιο σχετικά με νέα έκδοση για την οποία έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Οι "αισιόδοξοι" επιμένουν ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα», αλλά οι "απαισιόδοξοι" αμφιβάλλουν.

@ Και ο Γιάννης Φιλιππάκης ενδιαφέρεται, λένε, για το κτίριο της "Ελευθεροτυπίας" στον Νέο Κόσμο. Προφανώς για να μαζέψει σε ενα χώρο "Δημοκρατία", "Espresso","Εστία", "Live Sport","Ορθόδοξη Αλήθεια" και τα Στοιχηματικά του, που τώρα στεγάζονται πέριξ της Ομονοίας.

@ Απομακρύνονται από την ειδησεογραφία, όλο και περισσότερο "Τα Νέα". Με πολλά άρθρα (αδιάφορα συνήθως) και θέματα από την βαθιά κατάψυξη. Πλην εξαιρέσεων τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ είναι σχολιογραφικά. Κάτι σαν τον "Φιλελεύθερο" ένα πράγμα...

@ Αντίθετα το ΕΘΝΟΣ τώρα τελευταία έχει ενισχύσει το ρεπορτάζ και αυτό φαίνεται στα πρωτοσέλιδά του που βγάζουν ειδήσεις οι οποίες συζητιούνται. Ασχετα αν κάποιοι διαφωνούν και έχουν ενστάσεις για το εικαστικό κομμάτι της πρώτης σελίδας, η ουσία είναι ότι υπάρχει ρεπορτάζ και μάλιστα αποκλειστικό.

---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου