Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ιδιοφυείς συνειρμοί απόγευμα Σαββάτου

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Καμμένος, ο Μαρινάκης
και τα νταραβέρια
με την Εφημερίδα των Συντακτών


Ιδιοφυείς συνειρμοί απόγευμα Σαββάτου στη συννεφιασμένη Αθήνα

Συναγερμός σήμανε στα δημοσιογραφικά γραφεία προχθές το μεσημέρι με το που ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter: «Η ΕφΣυν εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα». (Εδώ)

Εσπασαν τα τηλέφωνα για να βρεθεί το επιχειρηματικό κέντρο που χρηματοδοτεί μια συνεταιριστική εφημερίδα της κεντροαριστεράς για να «χτυπάει» τον υπουργό Άμυνας της κυβέρνησης!

Και επειδή τα πολιτικά και επιχειρηματικά κέντρα που έχουν ανοιχτά μέτωπα με τον Πάνο Καμμένο είναι πολύ συγκεκριμένα, η ιστορία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής είχε αρχίσει ήδη να γίνεται φαιδρή! Στο τελευταίο βοήθησε τα μάλα η διαρροή κυβερνητικών κύκλων του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΝΔ!

Με λίγα λόγια η Εφημερίδα των Συντακτών τα παίρνει χοντρά από τον Μαρινάκη για να τα ‘χώνει στον υπουργό Άμυνας! Η εφημερίδα δηλαδή που μόνο ναρκέμπορα δεν τον έχει αποκαλέσει ακόμη, έχει νταραβέρια μαζί του! Μιλάμε για ιδιοφυή σκέψη!

---
enimerosi24
---
*

1 σχόλιο:

  1. Απορω πραγματικα .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ Η Λ Ι Θ Ι Ο Υ Σ;;;;;;;;;;;;Ειναι απαράδεκτο να μην ασχολουνται με τις καθυστερησεις της δικης των Φασιστών ή των ατασθαλιών που συμβαινουν ακομα στις δημοσιες υπηρεσιες και να ασχολουνται με την εξωτερικη πολιτικη αποσπασματικα . Αληθεια απο την στιγμη που δειχνει να ναυαγει η συμφωνια των Πρεσπών γιατι δεν αναρωτιώνται ποιος βγαινει κερδισμένος;;;; Γιατι δεν αναρωτιώνται τι εναλλακτικές λυσεις έχουμε ;;;; Αλλα κανουν ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;;; Πραγματικα έχασα πασα ιδέα για το επάγγελμά σας . Μα ειναι δυνατον να μας πησετε πως η Εξωτερική Εθνικη πολιτικη παιζεται στα μπαλκονια και τις εφημερίδες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή