Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Έκτακτη ενημέρωση

εργαζομένων στο News247

Υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων στον News247/ 88,6 καλούνται οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν από τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας.


Ψάχνοντας για Flash-Flash.gr

Συνεχίζεται η φημολογία περί ενεργοποίησης του Flash. Αναζητείται τρόπος για να λειτουργήσει ο ραδιοφωνικός σταθμός και η ιστοσελίδα Flash.gr, που ανήκει στην εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη Sportnews Υπηρεσίες Διαδικτύου ΑΕ. Ακούγεται πως η Ζωή Χαλιδιά, πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, θα αναλάβει το όλο εγχείρημα.

Περιμένοντας το Netflix

Παραμένει στον σχεδιασμό του Netflix το γύρισμα σειράς στην Ελλάδα εντός του 2019. Τουλάχιστον αυτό είχε ειπωθεί στις συζητήσεις που είχε με τους εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρείας ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος. Προς το παρόν, η σειρά φαινόμενο «La Casa de Papel» έκανε γυρίσματα για ένα τρέιλερ στη Γέφυρα του Ρίου στην Πάτρα.

Διπλή "έξοδος" από News247 - ΕΡΤ

Διπλό «κόψιμο» από ραδιόφωνο και τηλεόραση για τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Η εκπομπή του «Η Επόμενη Ημέρα» ολοκληρώθηκε στην ΕΡΤ, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει προοπτική ανανέωσης, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης του ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον News247. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως πριν από έναν μήνα υπήρχε πρόταση από την ιδιοκτησία στον δημοσιογράφο προκειμένου να αναλάβει επιτελική θέση. Από τον News247, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν φύγει όλα τα πρόσωπα της εποχής του Κώστα Αρβανίτη, καθώς και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι-ραδιοφωνικοί παραγωγοί που στη συνέχεια στελέχωσαν τον σταθμό. Αντιθέτως, προσελήφθη ο Φίλιππος Ταλάντης, ένας έμπειρος άνθρωπος, με ειδικότητα στη δημιουργία μουσικών σταθμών, αλλά και με γνώσεις επί των ενημερωτικών προγραμμάτων.

Στον ...αέρα η «Ελληνοφρένεια»

Νέο προορισμό αναζητάει η «Ελληνοφρένεια», μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Real FM. Οι συντελεστές της εκπομπής, που άσκησαν σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να εκφράζονται στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός που θα τους φιλοξενήσει. Η τηλεοπτική εκπομπή κόπηκε από τον Alpha επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με την ΕΡΤ τότε να ζητάει να φιλοξενήσει την «Ελληνοφρένεια», χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους πιθανώς ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για μια νέα συνεργασία, ενδεχομένως για κάτι εντελώς καινούριο στα FM.

Το www.newsbreak.gr της “Εστίας”

Ο όμιλος “Εστία” παρουσιάζει το www.newsbreak.gr, ένα νέο ειδησεογραφικό site που έχει στόχο «να ανατρέψει, να αποκαλύψει και πάνω απ’ όλα να επενδύσει στις πραγματικές ειδήσεις». Με το σλόγκαν «κάντε break στα fake», το www.newsbreak.gr δηλώνει ότι αντιτίθεται στις «αντιγραφές», στις ψεύτικες ειδήσεις και στην παραπληροφόρηση του διαδικτύου. Η θεματολογία του περιλαμβάνει απόψεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, ειδήσεις για την άμυνα, τη θρησκεία, την πολιτική, αλλά και την ιστορία της πατρίδας μας, καθώς και για lifestyle και αθλητισμό.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου