Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ρατσιστικές δηλώσεις Κούγια - σκληρή απάντηση Χατζηνικολάου

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο Χατζηνικολάου «έσβησε» τον Κούγια


Ένα ρατσιστικό σχόλιο του γνωστού δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ήταν η αφορμή να «εκραγεί» ο παρουσιαστής της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1.

Ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο στούντιο του καναλιού, είπε μεταξύ άλλων πως η ψήφος των ρομά, των ομοφυλοφίλων, των φυλακισμένων και των ανθρώπων με «ιδιαιτερότητες» δεν έχει την ίδια βαρύτητα με των υπολοίπων. Αρχικά αντέδρασαν στα λεγόμενά του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο η απάντηση ήρθε δια στόματος του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Είναι σοκαριστική η άποψή σας, είναι ό,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τελευταία. Έχω μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους, έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο, και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος ή την σεξουαλική συμπεριφορά. Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.


---
e-tetradio
---
*

1 σχόλιο:

  1. και δεν του το 'χα του χατζηνικολάου.ο κατρούγκαλος σαν βρεγμένο γατί κάτι νιαούρισε,η κότα ,και τον έγλυψε κιόλας.κατρούγκαλος- κλωτσιές,χατζηνικολάου -πόντος,κούγιας -χωματερή λιοσίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή