Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Δουλειά σε 2.273 άτομα

στην ΕΡΤ, σε 319 στη ΝΕΡΙΤ

Σταθερός παραμένει ο αριθμός των μόνιμων εργαζομένων στην ΕΡΤ. Το 2015, με την επαναφορά του φορέα, στην εταιρεία εργάζονταν 2.273 άτομα, ενώ όσο λειτουργούσε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ οι εργαζόμενοι ήταν μόλις 319, με το ίδιο ύψος ανταποδοτικού τέλους, στα 3 ευρώ τον μήνα ανά νοικοκυριό. Το 2016 εργάζονταν 2.274 άτομα, το 2017 2.256, ενώ το 2018 οι εργαζόμενοι έφτασαν τους 2.225, εκ των οποίων οι 22 με συμβάσεις έργου.

Ο Ζούλας διαψεύδει...

Όσοι γνωρίζουν τον Κωνσταντίνο Ζούλα και κυρίως όσοι συνομιλούν καθημερινά μαζί του υποστηρίζουν ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού δεν προτίθεται να αναλάβει ρόλο στην ΕΡΤ! Μάλιστα το περιβάλλον του με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” που τον ήθελε να αφήνει το Μαξίμου και να ανηφορίζει στην Αγία Παρασκευή, διαψεύδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο!..

Ραντεβού στο Κολωνάκι για την
επανέκδοση ιστορικής εφημερίδας...


Ξεκίνησε πάλι τα ραντεβού ο εκδότης Νίκος Καραμανλής ("Παρασκήνιο","Καρφίτσα") και βλέπει κόσμο σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου, για την στελέχωση του ιστορικού φύλλου μετά και την φημολογούμενη είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην μιντιακή επιχείρησή του.
Ο λόγος για την «Απογευματινή», για την επανέκδοση της οποίας όμως υπάρχει ένα «μικρό» πρόβλημα:
Τον τίτλο της ιστορικής εφημερίδας η οποία έκλεισε τον Νοέμβριο του 2010 στα χέρια του Σαραντόπουλου, διεκδικεί από την Εθνική Τράπεζα, ένας ακόμα ιδιοκτήτης εβδομαδιαίου εντύπου, που λέει στους φίλους του, ότι τον έχει (τον τίτλο) στο... τσεπάκι, λόγω εξαιρετικών σχέσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Σε αναμονή για την

έκθεση πεπραγμένων του ΕΣΡ

Εκκρεμεί η υποβολή της Έκθεσης Πεπραγμένων για το έτος 2018 στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής από το ΕΣΡ. Η κατάθεσή της είναι υποχρέωση της Ανεξάρτητης Αρχής και εν συνεχεία η δημοσίευσή της. Το μόνο έτος που δεν υλοποιήθηκε η υποχρέωση αυτή ήταν όταν υπήρξε αδυναμία για τη συγκρότηση του τότε επταμελούς οργάνου, εξαιτίας του βέτο που έθετε η ΝΔ. Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχει έκθεση για το έτος 2016.

Νέο ΔΣ της ΠΕΙΡΑΣ


Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εργασίες της 18ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών την Κυριακή 21/7/2019 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Οι εργασίες έκλεισαν με την εκλογή από τη ΓΣ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για την περίοδο 2019-2023 που είναι το ακόλουθο:
Πρόεδρος: Αντώνιος Γρηγορόπουλος, ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ
Αντιπρόεδρος: Καρτελιάς Νικόλαος, NRG Ευβοίας
Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τσίγκας, ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Ειδικός Γραμματέας: Φιλίππου Παναγιώτης, ΗΧΟΡΑΜΑ Καρδίτσας
Ταμίας: Κυριάκος Δημητριάδης, F1 ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Μέλη:
Αναστασίου Γεώργιος, LOUD RADIO Τρικάλων
Άγγελος Nταβλούρος, TOP FM ΑΧΑΙΑΣ
Ναστουλης, Γεώργιος, BRAKE FM Κορινθίας
Εμμανουήλ Παπαμακάριος, ΡΑΔΙΟ 1 ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέες εγκαταστάσεις και 
studio
για το OPEN στη Θεσσαλονίκη

Λίγους μήνες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΟPEN προχωρά στη δημιουργία εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να ενισχύσει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων στη βόρεια Ελλάδα. Το OPEN θα είναι το μοναδικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με πλήρως εξοπλισμένα γραφεία και ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη. Τα νέα, υπό κατασκευή, γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης, στον 9ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου με θέα την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου