Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ενδυματολογική προσαρμογή…

Στα μπλε ντυμένος απόψε ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ «Επόμενη Μέρα», Σεραφείμ Κοτρώτσος. Μπλε κοστούμι, γαλάζια γυαλιστερή γραβάτα.
Οι ερωτήσεις πάντως ήταν αυτές που έπρεπε. Όπως η πρώτη που απευθύνθηκε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδη: Για ποια εξοικονόμηση χρημάτων μίλαγε το κόμμα σας όταν σχηματίζετε κυβέρνηση με 51 μέλη;
Η απάντηση του Βορίδη ήταν – τρέχα γύρευε – «δεν πέφτει έξω το δημόσιο με 51 μέλη του υπουργικού συμβουλίου»….

Από τα “Νέα” στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος, πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», αναλαμβάνει σύμβουλος στρατηγικής και ευρωπαϊκών θεμάτων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βόλος θα «παίζει μπάλα»
αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Η Nova εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2019-2020 της ΠΑΕ Βόλος. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν αποκλειστικά τις προσπάθειες των νεοφώτιστων στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΑΝΤ1: Πρώτοι στο κοινό
18-54 στην εκλογική βραδιά

Πρώτος ο ΑΝΤ1 τη μεγάλη βραδιά των Εθνικών εκλογών με ποσοστό τηλεθέασης 18,9%στο «18-54». Τον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου (έναρξη εκλογικής βραδιάς 17:44 -24:12) επέλεξε και πάλι το δυναμικό κοινό για να ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις εξελίξεις της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης.

Με Στραβελάκη ο ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Στραβελάκης, με μεγάλη, πολυετή εμπειρία στο Mega, επιστρέφει στα δελτία ειδήσεων, με διπλή αποστολή. Θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο, αντικαθιστώντας τη Σία Κοσιώνη, ενώ έχει αναλάβει ήδη το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Νέα γενική διευθύντρια στο Open

Η Κική Σιλβεστριάδου είναι η νέα γενική διευθύντρια του τηλεοπτικού σταθμού Open, μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη. Έχοντας σημαντική προϋπηρεσία στο Mega, ανέλαβε τη βαριά ευθύνη της μετάβασης από το Epsilon στο Open, με στόχο να λειτουργήσει το κανάλι με πλήρες πρόγραμμα, κάτι που έγινε εφικτό.

Δύο κρούσεις σε Τ. Καλημέρη
Διερευνητικές κρούσεις για τον Τζώνη Καλημέρη. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Open ξεκίνησε τις συζητήσεις με δύο ενδιαφερόμενους για ενδεχόμενη συνεργασία. Το σενάριο να αναλάβει θέση στην ΕΡΤ απομακρύνεται σημαντικά.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου