Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Το ποδοσφαιρικό... Φως στο τούνελ

Από τα ελληνικά γήπεδα έχουν περάσει… ξένοι και ξένοι παίκτες. Άλλοι έκαναν καριέρα και άφησαν το στίγμα τους, άλλοι… ούτε που ακούμπησαν.
Μια νέα σελίδα στο Facebook, το «Πού ‘να σαι τώρα» λειτουργεί ως ένα ποδοσφαιρικό... Φως στο τούνελ και ανακαλύπτει παλιούς μας γνώριμους. Άλλως έχει γίνει… πιτσαδόρος, άλλος άνοιξε επιχείρηση, άλλος έγινε προπονητής κι άλλος… παίζει ακόμη, στα 40τόσα του!
Οι παλιοί… θεούληδες των ελληνικών γηπέδων και πού βρίσκονται σήμερα, στο «Πού ‘να σαι τώρα».
https://www.facebook.com/pounasaitora/

Απολύθηκε
ο Σεραφείμ Κοτρώτσος
από το News24/7 88.6

Εκτός του ραδιοσταθμού βρέθηκε ξαφνικά ο Σεραφείμ Κοτρώτσος που κρατούσε το απογευματινό 6 με 8, στο δεύτερο μισό της σαιζόν. Το περίεργο είναι που μόλις έναν μήνα πριν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί πρόταση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μάρη για να αναλάβει επιτελική θέση στο σταθμό.
Τι μεσολάβησε από τότε; Δύο πράγματα: η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και ο έλεγχος του ΕΣΡ για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του News24/7 88.6, ενώ η άδειά του είναι μουσική.
Τέλος(;) από το Open ο Ντέμης Νικολαΐδης

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Σπορ FM 94.6, ο Ντέμης Νικολαΐδης υπέβαλλε την παραίτησή του στο κανάλι, πριν έναν μήνα, λόγω διαφωνιών σχετικά με το στήσιμο της εκπομπής του. Μάλιστα έγινε προσπάθεια από το Open για να γεφυρωθεί το χάσμα, χωρίς όμως επιτυχία.
Εκτός από την παρουσίαση του «Total Football», της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού, ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ήταν και στον σχολιασμό των παιχνιδιών της Εθνικής.

Να τους επαναφέρει
στην τάξη ο Ν. Υποφάντης

Ο υπουργός Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι η Συμφωνία «επιτεύχθηκε για καλό σκοπό», και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε ότι με τη Συμφωνία «έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό πολιτικά ζητήματα». Να επέμβει άμεσα ο δαιμόνιος ρεπόρτερ των ΑΤΜ.

Έγκριση του σχεδίου της
Grant Thornton από το ΔΣ της ΕΡΤ

Ενέκρινε την αποστολή του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου της ΕΡΤ για την περίοδο 2019 – 2023 το ΔΣ της ΕΡΤ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους λίγο πριν υποβάλει τις παραιτήσεις της η ηγεσία της (Ιωάννης Δρόσος – Λευτέρης Αρβανίτης). Το σχέδιο έχει την υπογραφή της Grant Thornton, η οποία είχε αναλάβει τη διάσωση του Mega αλλά και μέρος της πρώτης διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Σήμερα συνεδριάζει εκ νέου το ΔΣ της ΕΡΤ.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει
τη σιωπή της ΕΣΗΕΑ για ΕΡΤ-ΑΠΕ;

ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ εξακολουθούν να σιωπούν για την υπαγωγή της ΕΡΤ και του ΑΠΕ στον άμεσο έλεγχο του Πρωθυπουργού. Η παράταξη της ΝΔ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ συναινούν ώστε να μην υπάρχει επίσημη τοποθέτηση. Πλέον ό,τι και να αναφέρουν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ κρίνονται από το γεγονός πως αρνούνται να τοποθετηθούν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για τον κλάδο και τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία. Ως εκ τούτου, λοιπόν, μιλούν πλέον για όσα επιλέξουν να τοποθετηθούν και όχι επί του συνόλου των δημοσιογραφικών προβλημάτων. Το ερώτημα είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει μια τέτοια τραγελαφική κατάσταση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου