Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ο Βαγγέλης Καραγεώργος δεν είναι πια μαζί μας

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Έφυγε» ο Βαγγέλης Καραγεώργος
της «Εφ.Συν.» και του 105.5 Στο Κόκκινο


Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν αρχισυντάκτης στους συντάκτες ύλης, αρθρογράφος και συνεταιριστής στην Εφημερίδας των Συντακτών, ενώ έκανε και εκπομπές στον 105.5 Στο Κόκκινο, καθημερινά 11 με 12 το μεσημέρι μαζί με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. Στο παρελθόν εργαζόταν στην Ελευθεροτυπία, ενώ είχε διατελέσει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο της «Εφ.Συν.»...

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο και συνεταιριστή Βαγγέλη Καραγεώργο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο Βαγγέλης Καραγεώργος, αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της εφημερίδας μας πέθανε σε ηλικία 53 ετών.
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους.
...και του 105.5 Στο Κόκκινο.
Ο σταθμός μας είναι από σήμερα πολύ φτωχότερος.
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού μας Βαγγέλης Καραγεώργος.
Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του '80 και του '90 μέσα από τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας,
Ο 105,5 στο Κόκκινο εκφράζει τα συλλυπητήριά του, στην οικογένεια, τους φίλους και στους οικείους του.
---
*

1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένος σύντροφος.Θα μου λείψει η βραχνή φωνή που συντρόφευε τα πρωϊνά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή