Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Φώτης Μπόμπολας - χρέη, πλειστηριασμοί...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Φώτης Μπόμπολας: Χρέη, πλειστηριασμός του σπιτιού στο Ψυχικό και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, για δάνεια ύψους 162.000.000 ευρώ

Ο Φώτης Μπόμπολας, γιος του Γιώργου, του θρυλικού αυτοδημιούργητου δημιουργού μίας οικονομικής αυτοκρατορίας, πήρε στα χέρια του τον «Πήγασο» των εκδόσεων, με 100 περίπου επιχειρήσεις και ανάμεσα τους τα έντυπα Έθνος, Ημερησία, Goal News, Elle, Car & Driver, Ιδανικό Σπίτι, Cook Book, Αρμονία, Άστρα & Όραμα, TV Zapping, Close Up, τον Τηλέτυπο με το ΜEGA, όπου ανήκει και η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών «Άνωση».

Πολύ φυσικό και αναμενόμενο λοιπόν, ο γιος, ο Φώτης Μπόμπολας, από το 2000 και μετά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Πήγασος Α.Ε. και του MEGA, των κολοσσών δηλαδή των ΜΜΕ στην Ελλάδα, να έχει στο Παλαιό Ψυχικό μία από τις πλέον κομψές, πολυτελείς, ραφινάτες, καλλιτεχνικές κατοικίες της χώρας!

Δε μιλάμε μάλιστα για μια απλή κατοικία, μια βίλα ή ένα φίνο ακίνητο, αλλά για έναν πετρόκτιστο πύργο, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, σε οικόπεδο 1.200 τ.μ., που χτίστηκε το 1927 και σταδιακά προστέθηκαν και άλλα κτίσματα, αλλά και μια μεγάλη καλαίσθητη πισίνα και που το 2000 κηρύχτηκε διατηρητέος, ανάμεσα στα 75 κτήρια – στολίδια που ως έργα τέχνης κοσμούν το Παλαιό Ψυχικό.

Οι περαστικοί το θαυμάζουν και το θεωρούν έξοχο δείγμα μιας σικ, όλο αρχοντιάς, αριστοκρατικής παλαιάς Αθήνας!

Όσοι το έχουν επισκεφθεί και μέσα κάνουν λόγο για ένα σπίτι κόσμημα, με άνεση, αλλά και τέχνη στους χώρους του!

Μόνο που ο πύργος βγαίνει σε πλειστηριασμό, από την Alpha Bank, λίγο μετά το θέρος και για την ακρίβεια στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019.

Με τιμή εκκίνησης στα 4.200.000 ευρώ, λόγω χρέους του πρώην εκδότη Φώτη Μπόμπολα ύψους 500.000 ευρώ, ενώ πριν από λίγο μόλις καιρό ο Φώτης Μπόμπολας και η σύζυγός του, Ειρήνη Μανουσάκη, είχαν εισπράξει 50 εκατ. ευρώ από το deal stoiximan – ΟΠΑΠ.

Την ίδια ώρα, όμως, το χρέος των 160 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες φαίνεται πως παραμένει.

Όπως και η δίωξη για ηθική αυτουργία για τα θαλασσοδάνεια της Πήγασος που έχει ασκηθεί εναντίον του πατριάρχη της οικογένειας κ. Γιώργου Μπόμπολα (...)


---
*

2 σχόλια:

  1. 820 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ. 420 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Παρακολουθώντας, από τα ανεξάρτητα και οικονομικώς υγιή ΜΜΕ, τους ομιλητές στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις να διευκρινιστεί ότι πάσα ομοιότης μεταξύ οφειλετών και σωτήρων είναι εντελώς τυχαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιγα πραγματα για την ιριδα λετε.να γραψετε οτι εχει αφησει να κανει κουμαντο ο σμυρνιωτακησ και το τσιρακι του ο κατσαουνης.και σε λιγο θα την ξαναπαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή