Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Δύσκολες αποφάσεις για Open και «Έθνος»...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ποια θα είναι η τύχη του Open και του «Έθνους» μετά την απομάκρυνση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη;

Η αποεπένδυση του Ιβάν Σαββίδη από τα media δείχνει να έχει ξεκινήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον των δύο Μέσων Ενημέρωσης. Όσο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μέσω των επιχειρήσεών του, δεν θα ήθελε να πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό.

Όμως αυτό το ενδεχόμενο πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί εξαιτίας και των πολιτικών εξελίξεων με την αλλαγή διακυβέρνησης. Προς το παρόν το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει η στροφή προς τον ενημερωτικό τομέα και τις εκπομπές χαμηλού κόστους.

Ακόμη δυσκολότερη είναι η κατάσταση για το «Έθνος» καθώς η κυκλοφορία της εφημερίδας δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες. Μετά τις 7 Ιουλίου αναμένουν στο συγκρότημα του Ιβάν Σαββίδη τις οριστικές αποφάσεις για την τύχη του καθημερινού φύλλου.

Το σενάριο που ακούγεται έντονα είναι πως το ημερήσιο θα κλείσει, όπως αρχικά είχε αποφασίσει η διοίκηση της εταιρείας και θα ενισχυθεί η ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ το βάρος της έντυπης παρουσίας θα πέσει στο φύλλο του Σαββατοκύριακου...

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου