Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

.. ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 4/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποινή φυλάκισης Κυριακίδη
για απλήρωτους τεχνικούς στο Flash

Σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών καταδικάστηκε, ερήμην, ο ιδιοκτήτης του Flash Πέτρος Κυριακίδης για τη μη καταβολή μισθοδοσίας. Η καταδίκη αφορά τη μη πληρωμή διαστήματος τριών μηνών από τα συνολικά τρία έτη που χρωστάει σε 13 τεχνικούς.
---
Με εγκύκλιο ακριβαίνει η συνδρομητική TV

Από την 1η Ιουνίου προστίθεται αναδρομικά στους λογαριασμούς της Nova και του ΟΤΕ TV το τέλος 10% επί των συνδρομητών. Στην πραγματικότητα το ειδικό τέλος θα είναι μεγαλύτερο, αφού όπως προκύπτει από τη διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του άρθρου 54 του νόμου 4389/2016 εντάσσεται στους λογαριασμούς πριν από τον ΦΠΑ. Οι εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης αναμένουν νέα εγκύκλιο για τον τρόπο και τον χρόνο απόδοσης του 10% στα κρατικά ταμεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η χρέωση γίνεται με βάση τα στοιχεία που διατηρούν οι εταιρείες για τους συνδρομητές και μόνο η Nova διαθέτει εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ, που δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις.
---
Έχουν …θέμα με “Μαρινόπουλο”

Το κλείσιμο των καταστημάτων «Μαρινόπουλος» επηρεάζει και τα ΜΜΕ. Το «Πρώτο Θέμα» τα τελευταία χρόνια αύξανε την κυκλοφορία του δίνοντας κουπόνια του εν λόγω ομίλου, ενώ και πολλές εκπομπές μαγειρικής στην ιδιωτική τηλεόραση είχαν χορηγία από τη «Μαρινόπουλος».
---
Αίτηση και από το ETV για άδεια

Κατέθεσε αίτηση για άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και το ETV (Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ), συμφερόντων Βρυώνη.
---
Κατέθεσε και ο Alpha αίτηση

Όπως αναμενόταν σήμερα κατέθεσε την αίτηση για μία τηλεοπτική άδεια ο Alpha. Η διαδικασία κλείνει στις 3.00 το μεσημέρι και αναμένεται αν τελικά θα προλάβει και το Mega
---
Ηλεκτρονικά έστειλαν αιτήσεις

Καλογρίτσας και Μαρινάκης

Ηλεκτρονικά έστειλαν τις αιτήσεις τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό οι εταιρείας του Χρ. Καλογρίτσα και του Ε. Μαρινάκη για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου