Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

... "Το Βήμα", ο διευθυντής του και τα τιτιβίσματά του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα τιτιβίσματα για MEGA και Μητσοτάκη
που «εκθέτουν» τον διευθυντή του «ΒΗΜΑτος»


Ένα tweet του Αντώνη Καρακούση το οποίο όταν… τιτιβίστηκε προκάλεσε συζητήσεις και θεωρήθηκε τουλάχιστον ατυχές χρησιμοποίησε ως επιχείρημα υπεράσπισης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Επικρατείας επικαλέστηκε το tweet του διευθυντή του Βήματος στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Motor Oil έχει ταμειακά διαθέσιμα πάνω από 650 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος του 2015 και η Ελάκτωρ άλλα 450 εκατ. Μόλις 20 χρειάζεται το Mega!».

O Νίκος Παππάς είπε λοιπόν στη Βουλή το αυτονόητο. Ότι να γιατί χρειαζόταν αυτός ο νόμος για να μπει τάξη αφού με το υπάρχον καθεστώς που πολλοί θέλουν να διατηρηθεί φτάσαμε στο σημείο ένας μέτοχος κάποιου καναλιού να ζητά δημόσια από τους άλλους να βάλουν λεφτά στο κανάλι υποστηρίζοντας εκείνοι έχουν διαθέσιμα εκατοντάδες εκατ. Και όπως σημείωσε ο Νίκος Παππάς ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα κεφάλαια οι μέτοχοι δεν βάζουν ούτε ένα ευρώ και αναζητούν συνεχώς τραπεζικές διευκολύνσεις.

Επισυνάπτουμε και το tweet γιατί μπορεί ο Αντώνης Καρακούσης να επικαλεστεί ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αφού όπως μαθαίνουμε το ίδιο ισχυρίζεται και για το περίφημο tweet στο οποίο έκανε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών εμπλέκοντας συνολικά την οικογένεια του. Τους αποκαλούσε φαύλους, αλλά όταν έγινε μετά αρχηγός της ΝΔ περιέργως πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε ως τακτικό του συνομιλητή και συνδαιτυμόνα σε γεύματα τον διευθυντή του Βήματος ο οποίος άρχισε να γράφει θετικά άρθρα και σχόλια για τον νέο πρόεδρο και σε όποιον του θύμιζε το tweet απαντούσε ότι αυτό δεν υπήρξε ποτέ!

Επισυνάπτουμε και εκείνο το tweet το οποίο είχε προκαλέσει μάλιστα την αντίδραση του τότε Ανδρέα Ψυχάρη που ήταν τότε ακόμη βουλευτής της ΝΔ.


---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου