Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

... κάντο όπως ο Βρυώνης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ούτε μπλοκ επιταγών
δεν του δίνουν οι τράπεζες

Κάντο όπως ο Βρυώνης…

Την καλύτερη δουλειά έκανε ο Φίλιππος Βρυώνης του «Ε TV» και δήλωσε κάτοικος Αλβανίας, σε λίγο θα πάρει και την υπηκοότητα και καθάρισε το θέμα με τις εφορίες και τα Δικαστήρια… Εντάξει κάτι μικρό (λέμε τώρα), εξαψήφιες αγωγούλες που έχουν επιδικαστεί τον κυνηγάνε από πίσω, αλλά…

Ο άλλος ο συνάδελφός του – εξ αγχιστείας, μιντιάρχης δεν μπορεί να βγάλει ούτε μπλοκ επιταγών! Τα έχει βάψει μαύρα! Για την ακρίβεια γκρι, διότι έχει ακόμη κάτι καβάτζες και ψιλο-κινείται… Αλλά με τον τρόπο που οδηγεί είναι βέβαιο ότι θα τρακάρει, αν δεν πέσει σε τοίχο!

«Σκάνε» η μία επιταγή μετά την άλλη… Και οι τράπεζες που έδιναν τα δάνεια με τη σέσουλα και χωρίς εγγυήσεις τα προηγούμενα χρόνια στα χρεοκοπημένα ΜΜΕ, δεν του δίνουν πια ούτε μπλοκ επιταγών!

Έχει – μεταξύ άλλων δηλαδή, και ένα καραμπινάτο χρέος σε εκτυπωτική εταιρία (θα πείτε και ποιος δεν έχει μέρες που είναι)… Και η θηλιά σφίγγει ολοένα και πιο πολύ γύρω από το λαιμό του!

Για αυτό λέμε η καλύτερη λύση είναι η μετακόμιση σε καμιά γειτονική χώρα… Ο Φίλιππος Βρυώνης κορόιδο είναι; Άλλωστε στα Βαλκάνια πήγε ο άνθρωπος, δεν πήγε στην Αυστραλία!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου