Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 3/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν συμμετείχα
σε συνάντηση στον ΔΟΛ
με Μπόμπολα και Ψυχάρη

…είπε πριν λίγο ο Μουλόπουλος στην «Αίθουσα σύνταξης»

Μπορεί στην επιστολή του προς τη ΝΔ να αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες γύρω από τη συμμετοχή του στη συνάντηση με Μπόμπολα – Ψυχάρη, στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ ωστόσο πριν από λίγο, ο Βασίλης Μουλόπουλος ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ο πρόεδρος της «Αυγής» ανέφερε με σαφήνεια ότι δεν συμμετείχε σε συνάντηση στον ΔΟΛ με Ψυχάρη – Μπόμπολα, κόντρα σε όσα ακούγονται.
---
Le Parisien:
Δεν θα δημοσιεύει δημοσκοπήσεις


Οι συνεχείς αποτυχίες των δημοσκοπήσεων να προβλέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα -ιδιαίτερα μετά το Brexit - οδήγησαν μία από τις κύριες εφημερίδες της Γαλλίας να πάρει την απόφαση να τις αποκλείσει από τις σελίδες της.
---
Ένας ένας αποχωρούν από τον "Βήμα FM"...

Τελευταία εβδομάδα λοιπόν αυτή στο ραδιοσταθμό της Μιχαλακοπούλου και για το πρωινό δίδυμο των Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου. Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου μετακομίζουν στην πρωινή ζώνη στα «Παραπολιτικά 90.1» και θα ακολουθούν στο πρόγραμμα τους παλιούς τους συνοδοιπόρους Αδαμόπουλο και Ξενάκη. Δυναμώνει το ραδιόφωνό του ο Γιάννης Κουρτάκης τονώνοντας πολύ το πρωινό του.
---
Η Νίκη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ 100,3

Η Νίκη Λυμπεράκη θα αντικαταστήσει τη Σία Κοσιώνη στο μαγκαζίνο του ραδιόφωνου του ΣΚΑΪ.
---
Στην "Άργος" Α.Ε
η διανομή του “UNFOLLOW”

Από αύριο, 3 Ιανουαρίου 2017, το περιοδικό “UNFOLLOW”, θα βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα από το δίκτυο διανομής του μεγαλύτερου Πρακτορείου εφημερίδων και περιοδικών, ελληνικού Τύπου, Άργος Α.Ε.
---
Μπήκε ο ΟΠΑΠ στον Alpha με 25%!

Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο οποίος ουσιαστικά ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, οι διαπραγματεύσεις που γίνονταν τον τελευταίο καιρό, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τους τσέχους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ κατέληξαν σε συμφωνία για την απόκτηση του 25% του καναλιού.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου