Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

... περί ελέγχου της Ενημέρωσης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημοκρατικό κεκτημένο και βόρεια Κορέα...



Όταν παρεμβαίνει ο Τσίπρας για Πρετεντέρη είναι βόρεια Κορέα, ενώ ο Κυριάκος για Μιχελάκη δημοκρατικό κεκτημένο!

Οι όποιες αγαθές ή μή, ερασιτεχνικές ή μη, επαγγελματικές ή μη ενέργειες και προσπάθειες που έχει κάνει η κυβέρνηση για τις σχέσεις της με τα ΜΜΕ αλλά και τη ρύθμιση του κλάδου έχουν αντιμετωπιστεί μονομπλόκ από τα συστημικά μέσα και ειδικά από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών με πυρηνική επίθεση διαρκείας.

Η κατά τη… γάτα Ιμαλαΐων επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επερχόμενος πρωθυπουργός να μπουν στον ΔΟΛ διευθυντικά στελέχη φιλικά προς εκείνον αποτελεί καθημερινή αναφορά από δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.

Τα πάντοτε καλά ενημερωμένα στα τεκταινόμενα της ΝΔ «Παραπολιτικά» δημοσίευσαν ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις επερχόμενος πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 και ζήτησε εξηγήσεις και μάλιστα σε έντονο ύφος για την πρόσληψη στη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος ανήκει στο καραμανλικό μπλοκ και ασκεί εδώ και καιρό δημόσια κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προς το παρόν άκρα του τάφου σιωπή από τις πολιτικές δυνάμεις που βγάζουν κανά δυο δελτία Τύπου την ημέρα για τις επεμβάσεις ή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης στα ΜΜΕ, αλλά και από τους έγκριτους δημοσιογράφους και σχολιαστές. Προφανώς όταν ο Τσίπρας φωνάζει για τον Πρετεντέρη είναι χουντική παρέμβαση, ενώ όταν ο Κυριάκος φωνάζει για τον Μιχελάκη είναι δημοκρατικό κεκτημένο…
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου