Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

... ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για Μουλόπουλο και ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Κάτι για τους απλήρωτους, κύριοι;
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος
και... έβγαζε ανακοινώσεις"


Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Βασίλη Μουλόπουλου και της ΝΔ σχετικά με τα σενάρια για την τύχη του ΔΟΛ. Δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν έχουν διαψευστεί κάνουν λόγο για συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα και Βασίλη Μουλόπουλου...

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα.

Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».


Ακολούθησε επιστολή του Β. Μουλόπουλου προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια, με κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκη:

"Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι’ αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.
Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος"
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Αντί να βγάζουν ανακοινώσεις ΟΛΟΙ οι φωστήρες-σωτήρες δεν μας λένε καλύτερα ΠΟΣΟ θα στοιχίσει στον ελληνικό λαό η ΝΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΔΟΛ; Και αναφερόμαστε σε απολύσεις, μειώσεις μισθών, ασφαλιστικές εισφορές, αγγελιόσημο από τα παλιά και βεβαίως-βεβαίως μια νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αμοιβές σωτήρων κ.λπ. ΠΟΣΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή