Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

... πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι "ξεχνούν" τον Ψυχάρη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο ΔΟΛ λογίζεται ως ΜΚΟ ή έπεσε από άλλο πλανήτη;
Στις "διανοουμενίστικες" ανακοινώσεις
δεν χωράει ο Μέγας Νοτάριος Στ. Ψυχάρης


Καρμπόν η ανακοίνωση των πανεπιστημιακών και λοιπών διανοουμένων με εκείνες των πολιτικών που είχαν προηγηθεί στο περασμένο φύλλο του "Βήματος"...

Ολοι ζητούν να μείνει ανοικτός ο ΔΟΛ και καλούν κυβέρνηση και τράπεζες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν σε αυτή την κατεύθυνση.

Το ενδιαφέρον είναι ότι πουθενά και κανείς από όλους αυτούς δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στον ιδιοκτήτη του Οργανισμού. Λες και ο ΔΟΛ είναι κάποια ΜΚΟ ή λες και έπεσε από το διάστημα στη Γη.

Αν υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί που δηλώνουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον ΔΟΛ έχουν τέτοιες σχέσεις με το συγκρότημα και τον Ψυχάρη προσωπικά που αδυνατούν να κάνουν κάποια αναφορά σε αυτόν, προκαλεί τεράστια εντύπωση ότι οι πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι στις εκκλήσεις και τις προτάσεις που έκαναν για να επιβιώσει ο ΔΟΛ δεν έκαναν μια έστω γενικόλογη αναφορά στον ιδιοκτήτη της εταιρείας καλώντας τον να γίνει και αυτός μέρος της λύσης...

Διαβάζουμε και ακούμε εδώ και ένα μήνα επίσημες ανακοινώσεις πολιτικών προσώπων και επώνυμων σεβαστών στην κοινωνία ατόμων για τον ΔΟΛ και το όνομα Ψυχάρης είναι εξαφανισμένο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με πρώην και νυν στελέχη του συγκροτήματος που στις δημόσιες αναφορές τους είτε δεν αναφέρουν πουθενά τον Ψυχάρη είτε αναφέρονται σε αυτόν περιγράφοντάς τον ως… θύμα της όλης κατάστασης.

Μοναδική εξαίρεση φυσικά ο Βασίλης Χιώτης που πέρασε από πριονοκορδέλα τον Σταύρο Ψυχάρη στο εκτενές του ρεπορτάζ για τον ΔΟΛ στο "Πρώτο Θέμα".
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΨΩΝΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.... ΤΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ..ΘΥΜΑ ΨΥΧΑΡΗ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ... ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ (ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ) ΑΛΛΑΞΟ...ΛΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή