Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Θέλει να κρυφτεί η ...φιλελεύθερη "Καθημερινή", αλλά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μεγάλη επιτυχία της "Καθημερινής"
απέναντι στην Ελεύθερη Ώρα !!!


Με μία κίνηση ΜΑΤ (το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη) η εφημερίδα Καθημερινή προσφέρει σήμερα στους αναγνώστες της το βιβλίο «Ελένη» του Νίκου Γκατζογιάννη. 


«Είναι ένα έργο με μεγάλη λογοτεχνική και ιστορική αξία, που θέλει να μιλήσει για την ανάγκη εθνικής συμφιλίωσης και συνεννόησης» γράφει η καλή εφημερίδα στην παρουσίασή του. Όπως διαβάζουμε για το βιβλίο και στον έγκυρο -φυσικά- και φιλοχουντικό Ελεύθερο Κόσμο, «το θέμα της ταινίας (σ.σ. από το ομώνυμο βιβλίο) που χαρακτηρίστηκε "ένα σοκ αλήθειας", αλλά και του βιβλίου είναι η αληθινή ιστορία της μητέρας του συγγραφέα η οποία δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές στην διάρκεια του συμμοριτοπολέμου επειδή προσπάθησε να προστατεύσει την οικογένειά της».

Και όπως έγραφε ο Νίκος Γκατζογιάννης σε άλλο του βιβλίο, το «Portrait of Greece», στο κεφάλαιο «Life with the Junta», «ήμουν εδώ όταν ήρθαν οι κομμουνιστές», είπε μια γριά γυναίκα στο χωριό, «προτιμώ να 'χω τη χούντα για εκατό χρόνια παρά να ξανάρθουν αυτά τα καθάρματα για μία μέρα μόνο».

Μεγάλη επιτυχία της Καθημερινής, μία προσφορά απόλυτα ταιριαστή στο πνεύμα των ημερών. Ήδη στην Ελεύθερη Ώρα ετοιμάζονται να εκδώσουν τα άπαντα του Στυλιανού Παττακού για ρελάνς. 

Δυστυχώς το Βήμα της Κυριακής πνέει τα λοίσθια ώστε να έβγαζε με τη σειρά του τρεις τόμους με τον Βασιλιά και την Πριγκίπισσα να πάρει και αυτό την εκδίκησή του.

Η... φιλελεύθερη Καθημερινή προσπαθεί να κρυφτεί αλλά δεν μπορεί, της βγαίνει...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου