Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 14/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Χατζηνικολάου, Χούκλη, Κούγιας,
Μαλισιώβας και τ' άλλα παιδιά...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Απαράδεκτη συμπεριφορά
Δίπλα στο «Νίκος Χατζηνικολάου» εδώ και χρόνια, στα δημοσιογραφικά στέκια, υπάρχει το «γνωστός άνκορμαν» που τον συνόδευε από την εποχή του Mega. Εκτοτε πέρασε κι από τα λημέρια, εδώ, του Alpha, από το Alter και κατόπιν έγινε σχολιαστής του δελτίου στο Star ενώ η πάλαι ποτέ εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του megaλου καναλιού εξελίχθηκε σε «Ενικό». Ο γνωστός γίνεται, και επίσημα, ξανά… άνκορμαν από τη Δευτέρα 30/1 στο δελτίο του ΑΝΤ1. Ενα κανάλι που αδυνατεί να αντιμετωπίσει την παντοδυναμία του Alpha στο δελτίο των 19:00 επειδή… επέλεξαν, οι άνθρωποί του, να φύγουν από τη ζώνη των 20:00, όπου (μετά το «πάγωμα» του Mega) θα έπαιζαν μόνοι μπάλα από το καλοκαίρι. Η επιλογή είναι, εννοείται, σωστή: βάζεις έναν άνθρωπο που ξέρει τη δουλειά, για να δεις αποτέλεσμα. Θα κριθεί όμως ακριβώς από αυτό: από το αποτέλεσμα. Και μια αλλαγή παρουσιαστή δεν αρκεί: στον ΑΝΤ1 οφείλουν στο δελτίο να βρουν θέματα που θα βλέπει ο κόσμος και να τα χειριστούν ανάλογα: όπως κάνει ο Alpha. Με μεγάλη επιτυχία.

25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν
Πώς το λεγε ο Τσίπρας; «25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν» (σ.σ. κι ακόμη εδώ είναι). 12/1 ανακοινώθηκε ο Χατζηνικολάου, 12/1 σταμάτησε η Μαρία Χούκλη (κι ανέλαβε η Σαράφογλου). Διότι η συμπεριφορά του καναλιού προς το πρόσωπό της ήταν επιεικώς απαράδεκτη.


Λατρεία
Εριξα μια ματιά στο timeline της Μαρίας Χούκλη (φωτό) στο Facebook και οι εκδηλώσεις, σε βαθμό… λατρείας, τηλεθεατών και συναδέλφων, ήταν εκατοντάδες (και επί δικαίω). Παρεμπιπτόντως, παραμύθι δίχως δράκο είναι τα σενάρια περί ένταξής της στη Νέα Δημοκρατία.

Καταγγελία
Στη σελίδα «Ελληνικά hoaxes» στο Facebook καταγγέλθηκε ότι η αποκάλυψη που έκανε, αναφορικά με το «μαϊμού» παράσημο του Πούτιν στον Σώρρα, «έπαιξε» στο δελτίο του ΑΝΤ1 δίχως ουσιαστική αναφορικά στην πηγή (πλην 3 δευτερολέπτων που εμφανίστηκε το ellinikahoaxes.gr).

Κούγιας
«Υπάλληλο του Αστέρα Τρίπολης» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βασίλη Μπακόπουλο. Ας κάνει η ΑΕΛ ομάδα να νικά και τους… δημοσιογράφους, όπως είπε μια ψυχή. Αλλά τι να κάνουμε που είναι Αρκάδας το παιδί; Πέρα από την πλάκα, ας βουτάν μερικοί τη γλώσσα στο μυαλό προτού εκσφενδονίσουν σχόλια που τους γυρνούν μπούμερανγκ, ενίοτε. Διότι έτσι χάνεται η ουσία, και η ουσία είναι ότι επί Κούγια η ιστορική ΑΕΛ δυνάμωσε ξανά. Τίποτε άλλο δεν μετρά.

Μαλισιωβλακείες
Πειθαρχικά ελεγκτέος «για αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά» κρίθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Μαλισιώβας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η καταγγελία είχε γίνει από 55 δημοσιογράφους της Nova επειδή ο Μαλισιώβας είχε χαρακτηρίσει - μεταξύ άλλων- ως «λαμόγιο» (στο Facebook) τον Δημήτρη Κανελλάκη κατά τη διάρκεια σπικάζ αγώνα. 
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου