Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Με (τραπεζικές) δυσκολίες η είσοδος Ιβάν Σαββίδη στον Πήγασο

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τις τράπεζες περιμένουν
στο συγκρότημα Μπόμπολα


Εν αναμονή των αποφάσεων των τραπεζών βρίσκεται το συγκρότημα του Μπόμπολα για να καλωσορίσει τον νέο μέτοχο Ιβάν Σαββίδη σε όλες τις εταιρείες του ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών, του Ιβάν Σαββίδη και του Φώτη Μπόμπολα, με τις ευλογίες του πατρός Γιώργου Μπόμπολα, παραμένει σε ισχύ, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ τους. Το πρόβλημα παραμένει από την πλευρά των τραπεζών, που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και δεν πρόκειται να την πουν αν δεν ικανοποιηθούν βασικές –για τους τραπεζίτες– προϋποθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, βασικός παράγοντας είναι η ψήφιση του σχεδίου νόμου για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που βρίσκεται ήδη στη Βουλή. Το σχέδιο έχει συμφωνηθεί με τους «θεσμούς» σε όλες του τις λεπτομέρειες και εκτιμάται ότι η ψήφισή του θα ανοίξει τον δρόμο για τα καταχρεωμένα ΜΜΕ. Σε αναμονή επίσης είναι η ικανοποίηση του αιτήματος των τραπεζιτών να μην έχουν ποινικές ευθύνες για τις πράξεις τους, όπως και τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι γενικότερες αυτές εξελίξεις θα καθορίσουν και το τι θα γίνει στο συγκρότημα Μπόμπολα, το οποίο προσφέρει στον Ιβάν Σαββίδη μια μοναδική ευκαιρία να μπει στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Σε εφημερίδες, τηλεόραση –μέσω του Mega–, πρακτορεία διανομής και εκτυπωτική μονάδα, μέσω της Ίριδας.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου