Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

... "Κέρδος" και "Εξπρές" σε 8ήμερη απεργία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Καλοφωλιάς, Λιακουνάκος
... πως να εκδίδεις εφημερίδα χωρίς εργατικό κόστος ...
Απεργιών συνέχεια8ήμερες σε "Εξπρές" και "Κέρδος"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. , αποφάσισαν την κήρυξη νέας 8ήμερης απεργίας από τις 3 μ.μ. της Δευτέρας, 30 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 3 μ.μ. της Τρίτης, 7 Ιανουαρίου 2014 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών Τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας θα πραγματοποιήσουν συνέλευση την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014 στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).

Παράλληλα, κηρύσσουν νέα 48ωρη απεργία από τις 4 μ.μ. της Δευτέρας, 30 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Τρίτης, 7 Ιανουαρίου 2014 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διαμαρτύρονται για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας των εφημερίδων "ΚΕΡΔΟΣ", "ΕΞΠΡΕΣ", απέναντι στους εργαζόμενους και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου