Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

... Athens Voice : επικίνδυνες εξισώσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Για το ρόλο της Athens Voice(;)

...Σήμερα κάποιος fb φίλος πόσταρε ένα άρθρο της Athens Voice με φωτογραφίες του Δημήτρη Μπούρα. Το άρθρο έχει ημερομηνία 3-11-2013 και αρθρογράφος είναι ο Δημήτρης Καραθάνος. Τίτλος του άρθρου "Η πρέζα, όπως είναι".

Γύρω στις 19:30 έγραψα αυτό το σχόλιο στον τοίχο μου στο fb: "για πρώτη φορά θα ποστάρω άρθρο της Athens Voice για να καταλάβουν και οι πλέον ανόητοι το ρόλο της :

Άρθρο για την πρέζα, 43 φωτογραφίες με πρεζάκια να βαράνε στα χέρια στα μπούτια στα γεννητικά όργανα, και όπου έχει απομείνει φλέβα, σπασμένες φλέβες, μολυσμένες πληγές, και τσούπ ο επίλογος: φωτογραφία του Athens Plaza, συνθήματα γραμμένα στα ρολά: "Ουστ από δω", "Ουστ" και "Πολυτέλεια τέλος" και τύπος/τύπισσα στα μαύρα με κουκούλα, σακίδιο και πέτρες στα χέρια.

Συμπέρασμα:
πρεζάκιας= εχθρός του καπιταλισμού= αναρχικός= μπάχαλος (...)

Προσπαθώ να στείλω αυτό το σχόλιο στην Athens Voice, αλλά δεν τα καταφέρνω να δημοσιευτεί…

Φίλος στο fb με ενημερώνει: ".. και εδώ είναι όλες οι φωτογραφίες του project του φωτογράφου, στις οποίες φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται η τελευταία.." Μπαίνω στη σελίδα του φωτογράφου, όπου πράγματι απουσιάζει μόνο η τελευταία φωτογραφία:

http://dimitriosbouras.com/accusing-the-victims-of-being-the-perpet#/id/i6684170. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τίτλος που δίνει ο ίδιος ο φωτογράφος στην ομάδα αυτών των φωτογραφιών του: "Accusing The Victims Of Being The Perpetrators"
[Κατηγορώντας Τα Θύματα Πως Είναι Θύτες"]
---
Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα παρέμβαση για την Athens Voice στο diogenisoskilos
---
πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου