Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

... "Εξπρές", "Κέρδος", "Επενδυτής" - απεργούν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Καλοφωλιάς, Λιακουνάκος, Μπενέκος - Σκαναβής
... πως να εκδίδεις εφημερίδα χωρίς εργατικό κόστος ...


48ωρες σε "Εξπρές" και "Κέρδος"
και 24ωρη σε "Επενδυτή"


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. , αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας από τις 3 μ.μ. της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 3 μ.μ. της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών Τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.

Παράλληλα, κηρύσσουν νέα 48ωρη απεργία από τις 4 μ.μ. της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου 2013 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων αποφάσισαν την συνέχεια της απεργιακής κινητοποίησης με την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» από τις 07.30 π.μ. της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 07.30 π.μ. της Πέμπτης, 19 Δεκεμβρίου 2013.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διαμαρτύρονται για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας των εφημερίδων «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ», "ΚΕΡΔΟΣ", "ΕΞΠΡΕΣ", απέναντι στους εργαζόμενους και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου