Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

... ο Γ. Κουρής άρχισε τα "θαύματα"; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιος βάζει 5.000.000 ευρώ
για να ξανανοίξει το ALTER!!!


Άσο από το μανίκι του πάει να βγάλει ο Γιώργος Κουρής, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες για την επαναλειτουργία του ALTER

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Παραπολιτικών" ο γνωστός εκδότης βρήκε έναν ισχυρό σύμμαχο, στο πρόσωπο του εφοπλιστή Γ. Καραγιώργη, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να επενδύσει το ποσό των 5.000.000 ευρώ τουλάχιστον, προκειμένου το κανάλι του Μπουρναζίου να εκπέμψει και πάλι σήμα. Μάλιστα, ο κ. Κουρής έχει στα χέρια του και επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί το ενδιαφέρον της εταιρείας «SOFKAR INVESTMENTS INC», πίσω από την οποία βρίσκεται ο εν λόγω επιχειρηματίας, γεγονός που αν μη τι άλλο δημιουργεί νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία επιστολή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας προς τον πρόεδρο του προσωρινού Δ.Σ της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α.Ε», που παρουσιάζει σήμερα το «Secret», και στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "το μίνιμουμ της εκ μέρους μου επένδυσης ανέρχεται στο ποσό των 5.000.000 ευρώ υπό τον όρο ότι θα υπάρξει συμφωνία και κυρίως της εργασιακής ειρήνης σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης όλων των εργαζομένων που έγινε στις 31/7/2013".

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη κυρίως για τους εργαζομένους του καναλιού, αλλά και γενικότερα για την μιντιακή αγορά της χώρας, αφού αν ευδοκιμήσουν οι σχετικές συζητήσεις, το τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει άρδην.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο έγγραφο, κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, στην διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α.Ε», εναντίον της απόφασης πτώχευσης της εταιρείας. Σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα, το ALTER θα υπαχθεί εκ νέου στο άρθρο 99, ενώ όπως λένε οι γνωρίζοντες, η επιστολή της SOFKAR συνιστά ένα μεγάλο όπλο στην φαρέτρα του Κουρή για την λύση του γόρδιου δεσμού αναφορικά με την επαναλειτουργία του πολύπαθου τηλεοπτικού σταθμού. Εξάλλου, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η αναφορά της SOFKAR, στην πρώτη πρόταση μάλιστα της επιστολής, στην έφεση για την ακύρωση της απόφασης πτώχευσης, που είχε καταθέσει η πλευρά του εκδότη.

Υπενθυμίζεται, πως ο τελευταίος επεδίωκε επί μήνες την εξεύρεση της χρυσής τομής για την βιωσιμότητα του ALTER, προχωρώντας επανειλημμένως σε δημόσιες εκκλήσεις.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου