Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

... Ψυχάρης "κερνάει" ΔΟΛ, Ψυχάρης "πίνει" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O Ψυχάρης πούλησε τον ΔΟΛ στον εαυτό του

 Στην νέα εταιρεία του εκδότη πέρασε το 100% του Οργανισμού

Τον έλεγχο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αποκτά η νέα εταιρία αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Σταύρου Ψυχάρη, με την ονομασία «Σ. Π. Ψυχάρης Μέσα Ενημερώσεως ΑΕ.».
Η έδρα της εταιρείας είναι στα γραφεία του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 και στο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο τον Στ. Ψυχάρη, ο οποίος έχει θέση προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου, ο γιος του Παναγιώτης και η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα.

Στη νέα εταιρία μεταβίβασε ο κυρ Σταύρος το 100% των μετοχών του ΔΟΛ που ήλεγχε μαζί με τα δικαιώματα ψήφου.

Προς το παρόν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη δεν μετονομάζεται.

Αναλυτικά όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς τον ΔΟΛ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Π. Ψυχάρης, στις 10.12.2013 προέβη σε εξωχρηματιστηριακή πώληση 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου, εκδόσεως της εταιρείας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ, που αντιστοιχούν στο 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Μετά την ανωτέρω συναλλαγή, το ποσοστό συμμετοχής του διαμορφώθηκε από 100,00% σε 0,00% στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.

Αντίστοιχα η εταιρεία "Σ. Π. Ψυχάρης - Μέσα Ενημερώσεως", η οποία ελέγχεται κατά 100% από τον κ. Σταύρο Π. Ψυχάρη, γνωστοποίησε ότι την 10.12.2013 προέβη σε εξωχρηματιστηριακή αγορά 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου, εκδόσεως ΔΟΛ που αντιστοιχούν στο 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Μετά την ανωτέρω συναλλαγή, το ποσοστό συμμετοχής της "Σ. Π. Ψυχάρης" διαμορφώθηκε από 0,00% σε 100,00% στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου