Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

... δουλειές στα ΜΜΕ υπό προϋποθέσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποια ΜΜΕ ανοίγουν,
που υπάρχουν (κάποιες) δουλειές


Κι όμως υπάρχει κινητικότητα στα ΜΜΕ. Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κι άλλοι κινούνται, ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών και δημιουργούνται κάποιες, λίγες, θέσεις εργασίας. Κυρίως στις περισσότερες από αυτές τις δουλειές οι προσλήψεις γίνονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και όχι με μισθολόγιο και σίγουρα δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο όγκο των άνεργων εργαζομένων δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων στα ΜΜΕ.

- Τον Ιανουάριο ξεκινάει από τον T.O.C, το site της ‘Ελλης Στάη και του Λάμπη Ταγματάρχη, με επικεφαλής τον Παντελή Ζαγοριανίτη. Εκεί οι θέσεις εργασίας έχουν καλυφθεί.

- Σε διαδικασία προετοιμασίας είναι το site του VICE σε συνεργασία με τον όμιλο ΑΝΤ1.Το ηλεκτρονικό περιοδικό αναζητάει συνεργάτες με ανατρεπτική διάθεση και εναλλακτική οπτική των πραγμάτων.

- Προσλήψεις θα κάνει μέσω ΑΣΕΠ και η ΝΕΡΙΤ, η οποία ως σήμερα δεν έχει αντικείμενο λειτουργίας. Οι θέσεις εργασίας δημοσιογράφων, τεχνικών και σκηνοθετών, έχουν καλυφθεί από τη ΔΤ, με τη μεθόδευση που έγινε από το υπ. Οικονομικών σε συνεργασία με τον αρμόδιο υφυπουργό, Π. Καψή.

- Στην έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας κινείται ο Κώστας Βαξεβάνης

- Δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς ετοιμάζει ο Γιάννης Κουρτάκης. Ο ένας θα είναι πολιτικός με εργαζόμενους από τα “Παραπολιτικά”, στη συχνότητα του Παρέα FM και ο δεύτερος οπαδικός για τον κόσμο του Θρύλου.

- Τέλος, στις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού, με αντιμνημονιακή ταυτότητα, έχοντας “παράθυρο επικοινωνίας”, με το Φ. Βρυώνη.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου