Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

... αίτηση πτώχευσης κατά Χ.Κ.Τ. - αναβολή ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αίτηση Πτώχευσης,
 από εργαζόμενους της ΕΤΗΠΤΑ, κατά Χ.Κ.Τεγόπουλος


Αναβολή έως 19/3/2014


Σήμερα ήταν να συζητηθεί η αίτηση πτώχευσης από εργαζόμενους της ΕΤΗΠΤΑ κατά της Χ.Κ.Τεγόπουλος. Ύστερα από επικοινωνία όλων των δικηγόρων με την κ. Φλίνου, που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους αυτούς, και ενημερώνοντάς την για τους επικείμενους πλειστηριασμούς (κινητά στο Κορωπί), πείστηκε να ζητήσει μια μικρή αναβολή, έτσι ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι - αν τελεσφορήσουν οι πλειστηριασμοί - να λάβουν κάποια χρήματα στο άμεσο μέλλον.

Από όσο γνωρίζω το ίδιο της ζητήθηκε - της κας Φλίνου - και από την πλευρά της Χ.Κ.Τεγόπουλος, με δικαιολογία την αλλαγή νομικής εκπροσώπησης της εταιρείας από άλλον δικηγόρο.

Η κ. Φλίνου πήρε αναβολή για τις 19/03/2014.

* Σήμερα πραγματοποιήθηκε - στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ - συνάντηση όλων των δικηγόρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της "Ελευθεροτυπίας", ύστερα από πρόσκληση της δικηγόρου κ. Παπουτσάκη (που έχει αναλάβει τον πλειστηριασμό για το κτίριο της Μίνωος) έτσι ώστε να τους γνωρίσει τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή και να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες του πλειστηριασμού. Η συνάντηση πήγε πολύ καλά.

Πιστεύω, συνάδελφοι, ότι αυτό ήταν ό,τι καλύτερο για το συμφέρον μας. Να μπορέσουμε να πάρουμε άμεσα κάποια χρήματα - όσα κι αν είναι αυτά -, να ξεκινήσει η διαδικασία για το κτίριο και να ελπίζουμε ότι κάτι καλό θα μπορέσουμε να βγάλουμε από αυτό τώρα, πριν αποκτήσουν πιθανώς προτεραιότητα οι Τράπεζες έναντι των εργαζομένων. Σε βάθος χρόνου, ύστερα π.χ. από πέντε χρόνια, ποιός ξέρει τι μπορεί να ισχύει. Αφήστε πόσο θα πέσει η αξία των κινητών στο Κορωπί...

Ήταν μια σοφή κίνηση και ελπίζω να πάνε όλα καλά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από τις απαιτήσεις μας, πριν να είναι πολύ αργά...
Ε.Β.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου