Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

... η νέα "Αποστολή" των Ενώσεων στα ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μεσούσης της σκληρής, μετωπικής σύγκρουσης μεταξύ των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και της ανάλγητης Εργοδοσίας - κάποιοι μιλάνε ότι είμαστε σε απεργία διαρκείας εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, αλλά εμείς δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση - οι ηγήτορες των Ενώσεων προσέτρεξαν στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας για βοήθεια και... Αποστολή !

Είθε η καινούργια αυτή στοχοπροσήλωση στα πλεονεκτήματα της Φιλανθρωπίας (κάποιοι την ονομάζουν Αλληλεγγύη, εμείς όμως και πάλι δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση) και όχι στη Διεκδίκηση του Δικαιώματος στην Εργασία - άρθρο 22 του Ελληνικού Συντάγματος -, να αναδειχθεί τα επόμενα χρόνια ο δρόμος προς τον επίγειο Παράδεισο για τους τεχνικούς Τύπου στα πιεστήρια, τις μονταζιέρες κ.α. και φυσικά σ' όλους όσοι βρίσκονται ή οδεύουν προς την Ανεργία...


Υ.Γ.: ... και προς άρση κάθε παρεξήγησης, ασφαλώς και οι δικαιούχοι να τα πάρουν τα τρόφιμα. Τα έχουν ήδη πληρώσει ποικιλοτρόπως...
Και συνακόλουθα - σύμφωνα με το "πρωτόκολο συνεργασίας" - συμβάλουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής - η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, διατηρεί στη θέση τους τούς "αποπάνω" !!!

Υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας
μεταξύ της "Αποστολής" και των
Ενώσεων των Εργαζομένων στα ΜΜΕ


Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δέχτηκε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ καθώς και τον Πρόεδρο - Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και των Ενώσεων, προκειμένου να παρέχει η Αρχιεπισκοπή 300 δέματα με τρόφιμα, μηνιαίως, σε άπορους και άνεργους από τον χώρο των ΜΜΕ, με την ευγενική χορηγία των ΕΛΤΑ, τα οποία αναλαμβάνουν την δωρεάν αποστολή των δεμάτων.

Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Μακαριότατο για την ευγενική προσφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος και τόνισε ότι η φιλανθρωπική δράση της, η οποία λόγω της οικονομικής κρίσης έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τους αναξιοπαθούντες και τους άνεργους και συμβάλλει αποφασιστικά στην κοινωνική συνοχή.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου