Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πλειστηριασμός
του κτιρίου της Χ. Κ. Τεγόπουλος

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός του κτιρίου της Χ.Κ. Τεγόπουλος επί της οδού Μίνωος, με αρχική τιμή το ποσό των 10.885.871 ευρώ.
---
Κουρτάκης:
Καμία σκέψη για αυτονομία του Secret

Επειδή διαβάζω διάφορα περί αυτονομίας του secret. Καμία τέτοια σκέψη. Κανένας απολύτως λόγος να αυτονομηθεί. Απεναντίας υπάρχουν πολλοί για να συνεχίσει για πολλά χρόνια να συνοδεύει την μεγάλη αγαπημένη του Σαββάτου. Την εφημερίδα Παραπολιτικά
---
Από τη Βουλή τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σκέφτεται να τροποποιήσει με νόμο τη διαδικασία επιλογής των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ ώστε να επιλέγονται από τη Βουλή, όπως γίνεται στο ΕΣΡ. Σήμερα το ΔΣ της ΕΡΤ απαρτίζεται από πέντε μέλη, τα οποία προέρχονται από διαγωνιστικές διαδικασίες που διενεργεί το αρμόδιο υπουργείο. Και όπως φαίνεται, αν προχωρήσει το υπουργείο σε αυτή την τροποποίηση, ο αριθμός των μελών θα διευρυνθεί.

Η βασική σκέψη του Ν. Παππά είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συναίνεση στα πρόσωπα που επιλέγονται, απαντώντας στην κριτική που δέχεται περί εξάρτησης της ΕΡΤ από την κυβέρνηση.
---
Οι ''Τατιάνες''
δεν πέφτουν από τον ουρανό...

Η Τατιάνα βάζει επικίνδυνα τηλεοπτικά ερωτήματα τύπου "Έκανε καλά και αντέδρασε έτσι ο κοσμηματοπώλης ή όχι;", δίνοντας τροφή στον όχλο που λατρεύει λιντσαρίσματα και αυτοδικίες.

Η Τατιάνα, που έχει διαγραφεί οριστικά από την ΕΣΗΕΑ, αυτό έκανε πάντα. Όσο υπάρχουν κανάλια να την φιλοξενούν (νέο άλμα στην ποιότητα του ΣΚΑΪ) και χιλιάδες άνθρωποι να την επιβραβεύουν με μεγάλες τηλεθεάσεις, η Τατιάνα θα βάζει τέτοια ερωτήματα. Οι "Τατιάνες" δεν πέφτουν από τον ουρανό...
Γιάννης Παντελάκης (FB)
---
Υπάρχει μιντιακή ουρά;

Στην πώληση του Stoiximan που θα προχωρήσει ο Δημήτρης Μάρης (της 24 MEDIA) υπάρχει μιντιακή ουρά;
---
Προχωρά η επανέκδοση...


Με σταθερά και προσεκτικά βήματα συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την νέα ‘’Απογευματινή’’. Τα ραντεβού με τον επικεφαλής του εγχειρήματος Χρήστο Μουλίνο συνεχίζονται, και με ονόματα ‘’βαριά’’ και μέσα στους επόμενους μήνες, αν όλα πάνε καλά, θα βγει εκ νέου στα περίπτερα, συνοδεία και site.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου