Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Οργή Σαββίδη για το νέο όνομα του «Epsilon»...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...δεν του άρεσε το «OPEN»


Δεν αποκλείεται
να πέσουν κεφάλια
στη διοίκηση του σταθμού…

Εκρηκτική λέγεται ότι ήταν η σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τα στελέχη του «Epsilon», προκειμένου οι τελευταίοι να τον ενημερώσουν για το νέο όνομα του σταθμού, τα σήματα και τη νέα καμπάνια!

Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι δεν άρεσε καθόλου στον επιχειρηματία το όνομα «OPEN» που του πρότεινε η διοίκηση του σταθμού, αλλά αυτό που φέρεται να τον εξόργισε περισσότερο ήταν η διαρροή του ονόματος και των σημάτων στον Τύπο, μετά από πρωτοβουλία στελεχών του καναλιού ως σίγουρο, χωρίς να έχει ενημερωθεί νωρίτερα και να το έχει εγκρίνει! Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στελέχη της Dimera στα μέσα της εβδομάδας, μετά την επεισοδιακή σύσκεψη με Σαββίδη, προσπαθούσαν, μάταια όμως, να «μαζέψουν» τα δημοσιεύματα (που μέχρι και σήμερα Κυριακή παρουσιάζουν το «OPEN» ως το νέο όνομα του καναλιού)!

Τέλος, μετά την γκάφα των στελεχών του «Epsilon» που εξόργισε τον επιχειρηματία, πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν αποκλείουν να πέσουν κεφάλια στη διοίκηση του σταθμού!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου