Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Απόρησε ο εισαγγελέας...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νίκησε πάλι η Δημοκρατία. Και ο ΣΚΑΪ...


Την εποχή που ο Ελεύθερος Τύπος, στο πρωτοσέλιδο του, έγραφε για τον τότε πρωθυπουργό της χώρας Ανδρέα Παπανδρέου «ο απατεώνας και το τσόκαρο», οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ως άμυνα είχαν τις φράσεις: «όχι στην φίμωση του Τύπου», «δίνουμε την μάχη για την Ελευθεροτυπία», «η Δημοκρατία θα νικήσει».

Θέλουμε να πούμε δηλαδή πως αυτά τα ‘χουμε ξανακούσει κατά καιρούς και μάλιστα από Μέσα και δημοσιογράφους που η λάσπη αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία του.

Τ’ ακούσαμε και από τον κ. Λάμψια («νίκη της Δημοκρατίας» κλπ). Δεν ξέρουμε αν οι υπεύθυνοι του «Φιλελεύθερου» έχουν δίκιο ή άδικο. Θα το δούμε στα δικαστήρια.

Ο κ. Λάμψιας, χθες στον ΣΚΑΪ, αφού ευχαρίστησε, βεβαίως - βεβαίως, το κανάλι για την πρόσκληση και κατέθεσε τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς, απέφυγε να μιλήσει για την ουσία των καταγγελιών της εφημερίδας. Είναι αλήθεια ή ψέματα όλα αυτά;

Αντίθετα, είπε στον παρουσιαστή πως ο εισαγγελέας απόρησε που τους είδε να προσάγονται ενώπιόν του. Τώρα πως είναι δυνατόν να απορεί ένας εισαγγελέας, όταν εφαρμόζεται ένας νόμος, είναι ένα ζήτημα στο οποίο δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις.

Κατά τ’ άλλα η (καημένη) Δημοκρατία, νίκησε. Πάλι…
---
N-N
---
*

1 σχόλιο:

  1. Αληθεύει ότι ο Λάμψιας ζητούσε επίμονα από τους αστυνομικούς να του φορέσουν χειροπέδες και επειδή δεν το έκαναν, έβαλε μόνος του ένα ζευγάρι, που είχε φέρει μαζί του;

    ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή