Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Εκκαθαρίσεις στον Αθήνα 9.84

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις σε (περίπου) 10 εργαζόμενους.

Είναι οι γνωστές συμβάσεις έργου που ανανεώνονται κάθε χρόνο στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και, αυτή τη φορά, για κάποιους, δεν... ανανεώθηκαν. Μεταξύ των... απολυθέντων είναι δημοσιογράφοι, ραδιοφωνοί παραγωγοί, μουσικές επιμελητές, ηχολήπτες κ.ά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τα σωματεία Τύπου αλλά ούτε και από τους εργαζόμενους στον Αθήνα 9.84. (e-tetradio)
---
STARατη... εμφάνιση στην

παρουσίαση προγράμματος του ALPHA

Πρώτος μπήκε στον… χορό των παρουσιάσεων προγραμμάτων ο ALPHA αλλά τα πρώτα σχόλια ήρθαν για την εμφάνιση σε αυτήν και στελέχους του STAR…

Ο Πάνος Κυριακόπουλος (STAR) βρέθηκε δίπλα στον ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά με πολλούς να σχολιάζουν ότι με την εμφάνιση τους στέλνουν… μηνύματα και στη διαφημιστική αγορά. Φρόντισε μάλιστα γι αυτό και ο Δ. Κοντομηνάς που στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη διαφημιστική αγορά με ιδιαίτερη έμφαση… (e-tetradio)
---
Δύο ακόμη αποχωρήσεις

από το ΣΚΑΪ για το Epsilon

Στο Epsilon TV οδεύουν από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαντάκης, μετά από 18 χρόνια συνεργασίας με το σταθμό του Φαλήρου και ο Μανόλης Σφακάκης. (Τυπολογίες)
---
Η διαφήμιση επιστρέφει στα ΜΜΕ!

Αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης στα ΜΜΕ, και ειδικότερα στην τηλεόραση, δείχνουν τα πρώτα απολογιστικά στοιχεία του εξαμήνου για το 2018, ενώ οι εκτιμήσεις για το σύνολο του έτους είναι περισσότερο αισιόδοξες. Το 2018 η αύξηση της διαφήμισης ήταν της τάξης του +8% το πρώτο εξάμηνο έναντι του αντίστοιχου διαστήματος το 2017. (Τυπολογίες)
---
ΕΡΤ: Εμείς δεν επενδύουμε

σε τουρκικά προγράμματα

…αλλά στην ελληνική λογοτεχνία

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Λεοντή στον εκπρόσωπο της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, επιλέγοντας αντί άλλης απάντησης στα σχόλια του για το κόστος σειράς μυθοπλασίας να τον παρακαλέσει και να μπει στον κόπο να διαβάσει το θαυμάσιο έργο του Στράτου Μυριβήλη «Η Ζωή εν τάφω»!

Η ΕΡΤ όπως σχολιάζουν πηγές από το ραδιομέγαρο με αφορμή την επίθεση του εκπροσώπου της ΝΔ για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του πολυδιαβασμένου ελληνικού μυθιστορήματος, υποστηρίζουν με δεικτικό τρόπο «Εμείς δεν επενδύουμε σε τουρκικά προγράμματα, αλλά στην ελληνική λογοτεχνία»! Και ο νοών νοείτω! (enimerosi24)

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου