Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μητσοτάκης - πιο σκληρή η προσομοίωση συνέντευξης

*

Ανασυγκρότηση
***
*

Πιο σκληρές ερωτήσεις δέχτηκε
από τους συνεργάτες του ο Μητσοτάκης
παρά από τους δημοσιογράφους


Προετοιμασμένος να απαντήσει για Novartis, Μαρέβα, offshore…

Πιο σκληρές ερωτήσεις δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους συνεργάτες του, παρά από τους δημοσιογράφους στη ΔΕΘ την Κυριακή το μεσημέρι! Η διαπίστωση δεν είναι δική μας, αλλά του επιτελείου του προέδρου της ΝΔ μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου!

Και εξηγούμαστε. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτός από τα «σκονάκια» που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του νωρίτερα και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, είχε συμμετάσχει σε μια προσομοίωση συνέντευξης Τύπου που είχε στήσει το επικοινωνιακό του επιτελείο, προκειμένου να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι ίδιοι.

Εκεί λοιπόν δέχθηκε βομβαρδισμό σκληρών ερωτήσεων, ώστε να είναι «διαβασμένος» πριν μπει στην αίθουσα που τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι! Ερωτήσεις - sos που ανέμεναν ότι θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο «τεστ» που προηγήθηκε της συνέντευξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στους συνεργάτες του σε ερωτήσεις που αφορούσαν στη Novartis, στις offshore, στη σύζυγο του και πολλές άλλες που πίστευαν ότι θα τεθούν και φρόντισαν να τον προετοιμάσουν!

Το αποτέλεσμα; Όπως είναι ήδη γνωστό, ούτε μια ερώτηση από τις 47 που δέχθηκε συνολικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν ήταν στα sos που του είχαν υποβάλει νωρίτερα οι συνεργάτες του! Ούτε μια ερώτηση δεν έπεσε τελικά για Novartis ή offshore!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου