Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Παραγωγή ενέργειας
με τη συνδρομή της ΕΡΤ


Προχωράει το σχέδιο για την παραγωγή ενέργειας με τη συνδρομή της ΕΡΤ! Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία «αστικού συνεταιρισμού Ενεργειακής Κοινότητας με εταίρους την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας και τον Δήμο Χαλκίδας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ενεργειακή αυτάρκεια των πομπών των βραχέων του ΚΕ Αυλίδας της ΕΡΤ, που θα επιφέρει μείωση των λειτουργικών της εξόδων».
---
Προσωρινή διοίκηση
στο Mega, ζητάει η Alpha Bank
χωρίς να ενημερώσει την Τηλέτυπος!

Αίτημα για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην Τηλέτυπος κατέθεσε η Alpha Bank ως μια εκ των δανειστριών τραπεζών της επιχείρησης. Πλην όμως, η τράπεζα δεν κοινοποίησε την αίτηση της αυτή στην Τηλέτυπος ΑΕ, η οποία έχει προγραμματίσει έκτακτη γενική συνέλευση για το ίδιο θέμα στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Τράπεζα και ενώ έχει γίνει αίτηση υπαγωγής της εταιρείας σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης προτείνει τους Σμαρώ Μανίνη, Νέστορα Αυγουστιανιάτο και Φώτη Παπαδογιάννη, ως μέλη της προσωρινής δίοικησης της Τηλέτυπος.
---
Ε. Κουτσαυτάκη:
Ο ΣΚΑΪ αλλάζει

Η ομιλία της Εύης Κουτσαυτάκη, διευθύνουσα συμβούλου της Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, κοπιαστική, αλλά και ενδιαφέρουσα. Ο ΣΚΑΪ έκοψε το νήμα όντας πρώτος, ο ανταγωνισμός όμως που είχε να αντιμετωπίσει ήταν ιδιαιτέρως ισχυρός.

Η βασική μας προτεραιότητα ήταν να δομήσουμε ένα ολοκληρωμένο, εμπορικό πρόγραμμα, πιο «ισορροπημένο» στο σύνολο των τηλεοπτικών ζωνών, διατηρώντας και ενισχύοντας τα επιτυχημένα μας format, προσθέτοντας νέες προτάσεις κυρίως στην off prime περιοχή του προγράμματος, προτάσεις που διακρίθηκαν στους πίνακες της τηλεθέασης και άλλαξαν την κατανομή των μεριδίων. Αυτή η στρατηγική, σε συνδυασμό με την υπεροπλία του ΣΚΑΪ στα ψυχαγωγικά shows και reality της prime time ζώνης, μας έφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης (...)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Kυκλοφορεί
τo νέο τεύχος
της «Ραδιοτηλεόρασης»

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στις κορυφαίες ξένες και ελληνικές ταινίες που φέρνουν τη μαγεία του κινηματογράφου στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί το 36ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Η 7η Τέχνη κατέχει, όπως πάντα, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, και στο νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ξένες ταινίες, τις ταινίες-ντοκιμαντέρ, τις ζώνες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και για τις ταινίες μικρού μήκους και τα ειδικά αφιερώματα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, τη χρονιά που έρχεται (...)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Τέλος η Focus
από τη ραδιοφωνική μέτρηση!

Νέα δεδομένα στην αγορά των ραδιοφωνικών μετρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η MRB του Δημήτρη Μαύρου κατέθεσε την καλύτερη προσφορά στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΙΙΡΑ και πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής της ραδιοφωνικής έρευνας, την οποία είχε επί σειρά ετών η Focus. Η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί στο επόμενο ΔΣ της Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων ημερών. Φυσικά και υπάρχουν και αντίρροπες δυνάμεις που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου