Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επίθεση σε καμεραμάν του Star

Εχθές, σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, συνάδελφος οπερατέρ δέχθηκε βίαιη επίθεση με γροθιές και κλωτσιές. Του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του σταθμού. Να σημειωθεί πως ο συνάδελφος δούλευε ως μονό συνεργείο (...)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Τα ραδιόφωνα για το Μακεδονικό

Στον ΣΚΑΪ 100.3 στα μικρόφωνα θα βρίσκονται το απόγευμα της Κυριακής η Νίκη Λυμπεράκη και, για πρώτη φορά, ο νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού Βασίλης Χιώτης.
Στα Παραπολιτικά 90,1 το γενικό συντονισμό θα έχει από τις 6 το απόγευμα και μετά η Ανδριάνα Ζαρακέλη.
Ο Νίκος Σβέρκος με τον Χρυσόστομο Λουκά θα βρίσκονται στο στούντιο του 105.5 Στο Κόκκινο σε μία τρίωρη έκτακτη εκπομπή (19:00-22:00).
---
Πιέσεις στη ραδιοφωνική
μέτρηση για να γίνει “μοιρασιά”!

Ασκούνται πιέσεις να αλλάξουν τα δεδομένα στην πρόσφατη πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη ραδιοφωνική μέτρηση. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους και επιδιώκουν ορισμένοι να βάλουν “από το παράθυρο” μία εταιρεία, η οποία απέχει έτη φωτός σε τεχνολογικό επίπεδο από την πρωτεύσασα, ενώ και η οικονομική της προσφορά, ήταν πολύ πιο ακριβή. Η επιδίωξη είναι να κάτσει ξανά στο τραπέζι η εταιρεία αυτή και να μοιραστεί, χωρίς να το δικαιούται ένα μέρος από την πίτα. Η πολιτεία ακούγεται πως δεν θα μείνει απαθής σε μια τέτοια μεθόδευση.
---
Ο Βασίλης Νομικός Γενικός Διευθυντής
στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου 94FM

Το δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής 94FM ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κ. Βασίλη Νομικό στην θέση του Γ. Διευθυντή του σταθμού μας. Ο γνωστός παρουσιαστής-δημοσιογράφος έχοντας θητεία σε μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, αναβαθμίζεται από Διευθυντής προγράμματος, θέση που κατείχε έως τώρα στο ραδιόφωνο μας. Ο Επικοινωνία 94FM του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!
---
Από Δευτέρα 1η Οκτωβρίου
το OPEN στις νέες του εγκαταστάσεις

Από την 1η Οκτωβρίου 2018 και βάσει του αρχικού σχεδιασμού προχωράει και η μετακόμιση του σταθμού στα studios της Παιανίας. Όλο το προσωπικό, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι θα στεγαστούν στα υπερσύγχρονα studios της Παιανίας σταδιακά.
Οι εγκαταστάσεις ήδη όταν κατασκευάστηκαν ήταν πρωτοπόρες για την εποχή τους. Σήμερα, μετά από μία εξαιρετικά σημαντική επένδυση από τη Διοίκηση του OPEN, τα studios και τα κτίρια ανακαινίστηκαν και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους και το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το συνολικό εμβαδόν των τριών κτιρίων ανέρχεται κοντά στα 8.000 m².
---
Τέλος 
ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
από το Love Radio 97.5 - Πάει Open

Αποχώρησε λοιπόν από το ραδιοσταθμό και οδεύει προς το Open του Ιβάν Σαββίδη. Θα συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, κάθε πρωί, 10 με 1.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου