Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Το Βιβλίο στη ΔΕΘ»

*
Σύνδεσμος Εκδοτών
Βόρειας Ελλάδας
***
*

Η 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar των Εκδοτών 
ΑΝΟΙΓΕΙ
το Σάββατο 6 Οκτωβρίου
στην Κεντρική Πύλη ΔΕΘ, (είσοδος ΧΑΝΘ)




Το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου των εκδοτών και με πολλούς νέους τίτλους θα λειτουργεί από τις 6 Οκτωβρίου και έως τις 4 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πύλη ΔΕΘ, (είσοδος ΧΑΝΘ).

Με την συμμετοχή 200 εκδοτών από όλη την Ελλάδα και με χιλιάδες φθηνά βιβλία που η τιμή πώλησης θα ξεκινά από 1-2-3ευρώ.. και με έκπτωση που αγγίζει το 70% της αρχικής τιμής τους.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία φιλοσοφίας αρχαίας ελληνικής και σύγχρονης, ιστορικά, μελέτες, πολλούς τουριστικούς οδηγούς, βιβλία κλασικής ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, αλλά και σύγχρονης, λεξικά για όλες τις γλώσσες και μεθόδους γραμματικής, βιβλία για την υγεία και τη διατροφή, βιβλία για τη ζωή των Αγίων μας, βιογραφίες μεγάλων ανθρώπων της ανθρωπότητας, απομνημονεύματα συγγραφέων και ηθοποιών, βοηθήματα δημοτικού –γυμνασίου- λυκείου, πολλά παιδικά βιβλία από κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς για όλες τις ηλικίες με αυτοκόλλητα, μυθολογίες, κόμιξ και περιοδικά, μουσικά βιβλία, εξαιρετικά εικονογραφημένα βιβλία μαγειρικής από έλληνες και ξένους συγγραφείς, ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης αλλά και πολλά άλλα…

Ώρες λειτουργίας:
καθημερινά και σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ

Συνδιοργάνωση:
Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας 

Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης 

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου