Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Νικ. Καρούτζος : Πρακτικά ΔΣ έχουν εσκεμμένα παραποιηθεί...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail του Νίκου Καρούτζου

Σε πρακτικές Folli Follie στον ΕΔΟΕΑΠ
δεν μπορώ να είμαι συμμέτοχος,
θα αντιδρώ και θα τις καταγγέλλω

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Αθήνα 27/09/2018

Κύριε Πρόεδρε,
Η κα Σταθάτου κλήθηκε από τον κο Κουμπιά να ακούσουν μαζί το ηχητικό της 35 συνεδρίασης (2018) του ΔΣ. Το ηχητικό όπως ενημερώθηκα από την ίδια το αναπαρήγαγε η Γραμματέας κα ..... .....
Πέραν της επιβεβαίωσης της θέσης μου ότι τα πρακτικά έχουν εσκεμμένα παραποιηθεί η κα Σταθάτου με ενημέρωσε δεν άκουσε καθόλου τον κ. Μάρκο Γκανά να συμμετέχει στο διάλογο που αφορούσε στο θέμα των υπαλλήλων .... και ..... Δηλαδή από το ηχητικό απόσπασμα που αναπαρήχθη απαλήφθηκε ο διάλογος του κου Μάρκου Γκανά με τον κ. Δραϊνάκη. Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εξαπάτησης μέλους του ΔΣ από το Γενικό Γραμματέα και ταυτόχρονα εμφανή κατατρομοκράτηση υπαλλήλων να συνδράμουν σε άνομες πράξεις οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην απίστευτη δήλωση της κας Διευθύντριας και της κας ..... ..... ενώπιον του τελευταίου ΔΣ ότι ο κ. Γκανάς δεν επιθυμεί να δοθεί η τοποθέτησή του που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο πρακτικό. Και είναι προφανές και ποιοι είναι οι δράστες και ποιοι οι συνεργοί στην αλλοίωση των πρακτικών της ΣΔΣ 35 που επικυρώσατε στην τελευταία συνεδρίαση.

Στο πλαίσιο αυτό και για τελευταία φορά σας καλώ εσάς και τον κύριο Γενικό Γραμματέα να μου παραδώσετε το πλήρες ηχητικό (χωρίς αλλοιώσεις και παρεμβάσεις) της ΣΔΣ 35/2018.

Επίσης παρακαλώ όπως δώσετε εντολή στις υπηρεσίες του Οργανισμού να μου παραδώσουν άμεσα αντίγραφα του συνόλου της υπηρεσιακής αλληλογραφίας (με email ή άλλα έγγραφα) για το θέμα των συμβάσεων των υπαλλήλων ..... και ..... που είχαν αποδέκτες και αποστολείς μέλη του ΔΣ. Ειδικά δε αν στην αλληλογραφία αυτή είναι αποστολείς μέλη του ΔΣ όπως ο κ. Γκανάς που δεν έχουν τη σχετική αρμοδιότητα.

Κύριε Πρόεδρε δυστυχώς η αλλοίωση πρακτικών είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα. Και σε αυτό έχετε βασική ευθύνη. Και για να σας προλάβω θα σας επισημάνω ότι τους εχθρούς του ΕΔΟΕΑΠ τρέφουν οι ανομίες. Σε πρακτικές Folli Follie δεν μπορώ να είμαι συμμέτοχος, θα αντιδρώ και θα τις καταγγέλλω.

Νίκος Καρούτζος
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

ΥΓ: Διαπιστώνω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πρωτοκολληθεί η επιστολή της κας Σταθάτου που εστάλη στις 12:45. Θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει εκ παραδρομής και δεν θα αποτελέσει ένα νέο κατόρθωμα της διοίκησής

ΥΓ2: Σας ενημερώνω ότι το παρόν θα δημοσιοποιηθεί με απάλειψη των ονομάτων των τριών υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου