Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη Καλοφωλιά για δεδουλευμένα

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Πήρε νέα δικάσιμο για τις 21 Νοεμβρίου


Αυτή τη φορά λόγω εγκεφαλικού της μητέρας τού συνηγόρου υπεράσπισης

Εκτός από το λουκέτο στο MEGA υπάρχουν και… megaλύτερα δράματα που συμβαίνουν με το προσωπικό (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί) άλλων Μέσων, όπως π.χ. η περίπτωση της άλλοτε κραταιάς οικονομικής εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ.

Το προσωπικό της έμεινε απλήρωτο έως και 2 ½ χρόνια και από το 2014 που ανεστάλη η κυκλοφορία της μέχρι σήμερα δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις τής ιδιοκτησίας, έναντι των εργαζομένων, των Ταμείων και της εφορίας. Και τα δικαστήρια πάνε από αναβολή σε αναβολή…

Χθες στο Θ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο ήταν να εκδικαστεί μία εξ αρκετών αναβολών υπόθεση που αφορούσε καταγγελία του ΣΕΠΕ Λαυρίου για απλήρωτα δεδουλευμένα από το 2012 σε δεκάδες εργαζόμενους, ενώ παράλληλα θα εκδικαζόταν και υπόθεση για την μη καταβολή του δώρου Πάσχα σε ομάδα τεχνικών.

Μετά την τελευταία αναβολή οι εργαζόμενοι δείχνουν αρκετά απογοητευμένοι από την πορεία της υπόθεσης, αναλογιζόμενοι μάλιστα ότι κατά το διάστημα αυτών των αναβολών, κάποιοι έχουν αποβιώσει, άλλοι είναι καρκινοπαθείς και άλλοι υπέστησαν εγκεφαλικά και εμφράγματα… Και αυτή τη φορά το δικαστήριο ανέβαλε για τις 21 Νοεμβρίου (ημέρα Εσοδίων της Θεοτόκου), με το αιτιολογικό ότι είχε πάθει εγκεφαλικό η μητέρα του συνηγόρου υπεράσπισης.

Το αίτημα της αναβολής κατέθεσε η σύζυγος του συνηγόρου του Γιώργου Καλοφωλιά, επίσης δικηγόρος, καθώς όπως είπε ο σύζυγός της είχε κώλυμα να παραστεί στην υπόθεση διότι βρισκόταν στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του και πεθεράς της, είχε υποστεί εγκεφαλικό την Τρίτη το βράδυ, 18 Σεπτεμβρίου. Επίσης δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί η ίδια την υπόθεση. Όσον αφορά τη σχετική επιβεβαίωση, η δικηγόρος και σύζυγος του συνηγόρου του Καλοφωλιά γνωστοποίησε στην έδρα ότι το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός (όπου νοσηλεύεται η μητέρα του συνηγόρου) δεν εκδίδει βεβαίωση της εισαγωγής της ασθενούς μητέρας του, παρά μόνο εξιτήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας αποδέχθηκε το αίτημα, όπως και η πρόεδρος με την υπόδειξη της προέδρου "να έχετε δικηγόρο stand by για την υπόθεση". Και δόθηκε αναβολή για εκδίκαση της υπόθεσης στις 21 Νοεμβρίου, με τη βοήθεια της Παναγίας…
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Ναι και δεν μπορούσαν να ορίσουν άλλον συνήγορο υπεράσπισης αφού έναντι 2018 υπάρχει μόνο ένας όπως πολύ καλα γνωρίζουμε. (ειρωνεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή