Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η 6η "ορφανή" άδεια άγχωσε πολλούς...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επανασχεδιάζονται δύο εφημερίδες


@ Σαν... βράχος που πέφτει σε λίμνη λειτούργησε η κατάθεση αίτησης για την 6η «ορφανή» άδεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα ραδιοτηλεοπτικά παρασκήνια.

@ Αλλοι αγχώθηκαν υπερβολικά, άλλοι ενθουσιάστηκαν (ανοίγουν δουλειές) και άλλοι ψάχνονται για το τι σημαίνει αυτη η κίνηση του εφοπλιστή και εάν έχει σχέση..με το Mega.

@ Σε κανάλι που κάνει (αν κάνει) διαρροές στήριξης υπέρ του διευθυντή προγράμματος, οι εργαζόμενοι λένε μειδιώντας, οτι τους θυμίζει κάποιες ανακοινώσεις ομάδων λίγο προτού απολύσουν τους προπονητές τους.

@ Τουλάχιστον δύο εφημερίδες επανασχεδιάζονται και ξανασκέφτονται απο την αρχή το περιεχόμενό τους εν όψει νέων ανταγωνιστικών εκδόσεων. Των φρονίμων τα παιδιά...

@ Εχει πάρει τις αποφάσεις του για το ημερήσιο φύλλο του "Εθνους" ο Ιβάν Σαββιδης. Και δεν πρόκειται αυτές να αλλάξουν με τίποτα.

@ Οσοι προωθούν με θέρμη το λουκέτο θα εκπλαγούν! Οσοι επιθυμούν φανατικά "να συνεχίσει ως έχει", επίσης.

@ Το σίγουρο είναι ότι η εφημερίδα του Σαββίδη έχει «ζωντανέψει» με αποκλειστικά - αποκαλυπτικά θέματα. Και πολλοί λένε πως αυτά επιτυγχάνονται υπό την καθοδήγηση του νέου διευθυντή. Ιδωμεν...

@ Εστειλε e mail για πληρωμές ο εκδότης και ηρέμησε, προς το παρόν, το αναβράζον (όπως τα Depon) αποσταθεροποιημένο σύστημα.
---
zoornalistas
---
*

1 σχόλιο:

  1. Μετά την αίτηση για την 6η άδεια, στο γραφείο τινός υψηλόβαθμου εμφανιστήκανε βαλίτσες. Περισσεύει μάλλον ένα απο τα έντυπα και ίσως μεθοδεύονται διευθυντικές αντιμεταχωρήσεις και αποχαιρετισμοί. Βέβαια μπακαλόγατος ειν' αυτός, κάπου θα βολευτεί. Όλο και κάποια γάτα ΝοτιοΔυτικών Ιμαλαΐων θα βρεθεί να τον μαζέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή