Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

... Β. Μαρινάκης - με την "Alter Ego" προς την τηλεόραση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με την "Alter Ego" συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις άδειες
Ο Ευ. Μαρινάκης στην τηλεόραση

Κοινό μυστικό αποτελεί εδώ και καιρό η απόφαση του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες.

Η φημολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος θα επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τη Δευτέρα, με την κατάθεση της σχετικής αίτησης μέσω της εταιρείας "Alter Ego", που συνεστήθη από τον κ. Μαρινάκη προκειμένου να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις συχνότητες.

Ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στον χώρο της τηλεόρασης, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στις κατ' ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή (σ.σ.: εφόσον φυσικά καταφέρει να εξασφαλίσει συχνότητα) ένα τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της τηλεόρασης. Η "Alter Ego" θα συμμετάσχει μόνη της στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο εφοπλιστής και πιστεύει και επενδύει στην επιτυχία του project (...)

---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου