Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

... ο υπέροχος κόσμος του ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ - προς τέρψιν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α" - ... όλοι εναντίον όλων, αλλά ... στον ΕΔΟΕΑΠ και κατ' επέκταση στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται σε "κενό αέρος" ... το αξιοπερίεργο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ από την περιούσια συντεχνία δεν ασχολείται μ' αυτά ... ΚΑΝΕΙΣ δεν "αγγίζει" το θέμα ... ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει λογικές κινήσεις ... αρκούνται στα "διαδικαστικά" ... αυτά δεν χαλάνε τη θερινή ραστώνη τους ... σωστά ... ας καταναλωθούμε, λοιπόν, σε "πραξικοπήματα" και "λάιφ στάιλ" απαντήσεις ...  

Τι αναφέρει το Καταστατικό

Οι πραξικοπηματίες
του ΕΔΟΕΑΠ ας έχουν υπ' όψιν... 

Ας έχουν υπ' όψιν, λοιπόν, οι πραξικοπηματίες του ΕΔΟΕΑΠ (οι οποίοι επικαλούνται τα άρθρα 25 και 33 του καταστατικού του Οργανισμού για την σύγκλιση της ...ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης) ότι το άρθρο 25 (παρ. ε) είναι εκείνο που ορίζει ξεκάθαρα και αμετάκλητα ότι:

Η Γενική Συνέλευση ε) Αποφασίζει για τη διάλυση του Οργανισμού ή τη συγχώνευσή του με άλλον Οργανισμό και για τη διάθεση της περιουσίας του.

Το συγκεκριμένο ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ άρθρο αναφέρει και άλλα ιδιαιτέρως σημαντικά για τις αρμοδιότητες της Γενικής Συνέλευσης και των μελών αυτής. Αυτά, προς το παρόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
δημοσιογράφος-μέλος & μέτοχος ΕΔΟΕΑΠ
---
Καθεύδουν υπό μαδραγόραν
και τους φταίνε αυτοί που πράττουνΕνώ φθάσαμε στη στερνή μάχη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, κάποιοι συνδικαλιστές μακαρίως καθεύδουν υπό μανδραγόραν και μέσα στην παντελή τους αδράνεια, κατηγορούν όσους προσπαθούν να βρεθεί λύση για να υπάρχει και αύριο το Ταμείο μας. Έφθασαν δε στο σημείο να μας κατηγορούν ακόμη και για ιδιωτικές συναντήσεις που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων για να βρεθεί βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους, θεωρούμε όμως πως θα ήταν χρησιμότερο αντί να ασχολούνται με το τι κάνουν ο Καρούτζος και η Σταθάτου, να αρχίσουν κι εκείνοι να αξιοποιούν τις όποιες γνωριμίες τους προς εξεύρεση λύσης για να υπάρχει και αύριο ο Οργανισμός.

Και για να μην χάνουν χρόνο ψάχνοντας τι κάνουμε εμείς αφού φαίνεται πως η ιδιωτική μας ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον των βαρετών ζωών τους, είμαστε διατεθειμένοι να υποβάλλουμε κάθε βδομάδα το πρόγραμμά μας, ωσάν να ήταν ζηλόφθονες σύντροφοί μας , με μεγάλη κατανόηση και μεγαλοψυχία και χωρίς να τους ζητήσουμε να ανταποκριθούν στα «συζυγικά» τους καθήκοντα.


Ήδη πάντως έχουμε στείλει επιστολή στην Τρόικα, στους κ. Γιουνκέρ και Μοσκοβισί για την επιβάρυνση τουλάχιστον 175 εκ ευρώ κατ’ έτος που θα έχει η κατάργηση του αγγελιοσήμου στον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ έχουμε συναντηθεί στα πλαίσια του lobbying ( ρωτήστε πως γίνετε η δουλειά τους φίλους σας διαφημιστές) με ευρωβουλευτές και στελέχη της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, νομικούς συμβούλους στο Λονδίνο, εκπροσώπους της Τρόικας, κυβερνητικά στελέχη, εκπροσώπους Ενώσεων Εργαζομένων και Ιδιοκτητών και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη σωτηρία τους ΕΔΟΕΑΠ.

ΥΓ. Σήμερα το βράδυ θα συναντηθούμε με φίλους από τις Βρυξέλλες σε εστιατόριο στον Πειραιά. Αύριο θα είμαστε στον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά πάλι θα είμαστε μόνοι μας καθώς μας θυμάστε μόνο κάθε Τετάρτη…!

Νίκος Καρούτζος
Γ.Γ. ΕΔΟΕΑΠ
Άντζυ Σταθάτου
Πρόεδρος ΤΥΠ – ΕΔΟΕΑΠ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου