Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

... για το ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ - η Συντεχνία σπαράσσεται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κρυφές συναντήσεις
μελών ΔΣ ΕΔΟΑΠ με καναλάρχες! 

Μας εξύβρισαν χυδαιότατα, ζητώντας και τα… ρέστα

Της Πόπης Χριστοδουλίδου

Χτες, στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ρώτησα τον πρόεδρο, αν χωρίς ενημέρωση-απόφαση του ΔΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΙΤΗΣΕΕ, κ. Πάνο Κυριακόπουλο ( Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας), ο οποίος, ως γνωστόν διαπραγματεύεται με τον υπουργό και τους προέδρους των Ενώσεων και της ΠΟΕΣΥ για το αγγελιόσημο και τον ΕΔΟΕΑΠ. Επίσης τον ρώτησα, αν του έδωσε στοιχεία για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Ο κ. Τάτσης μου ζήτησε να τον κοιτάξω στα μάτια και μου απάντησε: “ΕΓΩ... ΟΧΙ

Τον ρώτησε και ο κ. Ντελέζος και επέμενε αν συναντήθηκαν κάποιοι άλλοι.

Το συγκλονιστικό, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: Εξοργισμένος, ο κ. γ.γ. Νίκος Καρούτζος και χαρακτηρίζοντας, τόσο τον συνάδελφο Ντελέζο, όσο κι εμένα νταβατζήδες”, μας κατηγόρησε ότι “ελέγχουμε ποιούς συναντούν, που πάνε και τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή”. 

Φώναζε δε, πως θα συναντούν όποιον θέλουν, αποκαλώντας μας πάλι με τον παραπάνω χυδαίο χαρακτηρισμό.

“Προσωπική ζωή” οι εξωθεσμικές και μυστικές συναντήσεις για το Ταμείο, για το οποίο αγωνιούν 10.000 άμεσα κι άλλα 6.500-7.000 μέλη-μέτοχοι!

Η κεραμίδα όμως ήρθε από αλλού…

Οργισμένη, η κ. πρόεδρος της επιτροπής ΤΥΠ, Αντζυ Σταθάτου ομολόγησε ευθαρσώς ότι η ίδια τον συνάντησε, αλλά, δεν του έδωσε στοιχεία.

"Μαλώνοντάς μας", με ύφος δασκαλίστικο, αλλά σχεδόν έξαλλη, η κ. Σταθάτου πρόσθεσε ότι συναντά όποιον θέλει, δεν μας δίνει λογαριασμό και ….ειρωνικά μας είπε: Σιγά μην σας πω και πότε πάω στην τ@@@@@@@

Επίπεδο… Τις πιο δύσκολες ώρες για το Ταμείο μας!

Οταν σε πιάνουν στα…πράσσα, κατεβαίνεις πολλά…σκαλοπάτια!

Βεβαίως, πήρε πληρωμένες απαντήσεις και η κυρία αυτή και ο γ.γ. γιατί αν κάποιοι από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, τούτες τις μέρες συναντούν τον κ. Κυριακόπουλο ακυρώνουν το 9μελές ΔΣ , αλλά και τις Ενώσεις μας και την ΠΟΕΣΥ!

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Παναγιώτης Νεστορίδης ( ΕΣΗΕΜ-Θ) είπε ότι αυτό είναι “πολιτικά, θεσμικά και συνδικαλιστικά απαράδεκτο”!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ομως, έτσι κι αλλιώς, η βάση θα απαντήσει… Τα μέλη-μέτοχοι θα αποφανθούν.
Οφείλουν να πάρουν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου