Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

... απλήρωτοι BRAVO - ακούει κανείς εκεί στο "ETV"; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Να πεις BRAVO Ρούλα
που έμειναν απλήρωτοι οι συνεργάτες της;



Δεν θα της έλεγες BRAVO της Ρούλας που όσο της περνούσε (και την είχαν απόλυτη ανάγκη) δεν φρόντισε να πληρώνονται κανονικά από το κανάλι οι συνεργάτες της. Τελικά έφυγε, τα βρόντηξε ή εξωθήθηκε σε παραίτηση και οι άνθρωποι έμειναν απλήρωτοι για πολλών ημερών και καθημερινών ωρών δουλειά.


Οι καταγγελίες που έχουν γίνει σε μιντιακά σάιτ και μπλογκ δεν συγκίνησαν τη διεύθυνση και την ιδιοκτησίας του ETV που εξακολουθεί να χρωστάει στους εξωτερικούς συνεργάτες της παραγωγής. Το θέμα που καταγγέλλεται, έστω και ανωνύμως, προφανώς υφίσταται πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τη σιωπή του καναλιού που δεν απαντά και δεν διαψεύδει. Και εφόσον οι καταγγελίες αληθεύουν είναι φανερό ότι επιδίδεται και αυτό στο σπορ των ημερών – και όχι μόνο στα μίντια: στο τζάμπα. Το νέο μέιλ που εστάλη στο μπλογκ (προφανώς και αλλού, όπως το προηγούμενο), αναφέρει:

«Απλήρωτοι παραμένουν ΟΛΟΙ οι εξωτερικοί συνεργάτες του BRAVO, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ETV τους κρατά ομήρους παρά την απόφασή του να διακόψει την μετάδοση της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά. Ένας εκ των απλήρωτων».
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου