Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

... η άδεια για το MEGA περνάει από τις τράπεζες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η νομοθεσία για την τραπεζική ενημερότητα...
Απογοητευμένη η διοίκηση
από τους μετόχους του MEGA
...είναι συγκεκριμένη


Παρά την κατάθεση του φακέλου για τις άδειες

Παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε η διοίκηση του MEGA – η οποία ως γνωστόν τελεί υπό παραίτηση, για να καταθέσει εμπρόθεσμα το φάκελο προκειμένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες… Φέρεται να δηλώνει απαισιόδοξη για την εξέλιξη… Όχι μόνο επειδή δεν προσκόμισε τραπεζική ενημερότητα όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία (για να είναι πλήρης ο φάκελος), κάτι για το οποίο ευελπιστεί να το κάνει στη συνέχεια… Αλλά κυρίως για τη στάση που εξακολουθούν να κρατούν οι μέτοχοι του καναλιού… Οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το σταθμό και τους εργαζόμενους στη μοίρα τους… Χωρίς καμία διάθεση έστω κι αυτή την ώρα που η διαδικασία αδειοδότησης μπαίνει στην τελική ευθεία, να δώσουν λύση στο πρόβλημα!

Πάντως ο Θανάσης Ανδρεούλης – αν και παραιτηθείς, ανέλαβε να «τρέξει» το φάκελο για την αδειοδότηση και φυσικά να τον καταθέσει… Ενώ κόντρα στην απροθυμία των μετόχων να βάλουν το χέρι στην τσέπη… Επιχείρησε το αδύνατο και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε… Γνωρίζοντας ότι οι ελπίδες μειώνονται δραματικά!

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής είναι το μόνο στέλεχος του μεγάλου καναλιού που εξακολουθεί να συνομιλεί με τις τράπεζες και να τον εμπιστεύονται… Για αυτό και τα τελευταία 24ώρα λέγεται ότι υπερέβην εαυτόν… Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ξεπεράσει τους σκοπέλους…. Και παρά το γεγονός ότι επιμένει – όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, ότι το MEGA διαθέτει από τις πιο ισχυρές εγγυήσεις, σε σχέση με τον δανεισμό άλλων τηλεοπτικών επιχειρήσεων… Μεταξύ των οποίων είναι ακίνητα και φυσικά η περιβόητη «βιβλιοθήκη» την οποία κοστολογεί πάνω από 150. 000. 000 ευρώ… Η νομοθεσία για την τραπεζική ενημερότητα είναι συγκεκριμένη.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου