Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

... "ΕΞΠΡΕΣ" - τα γνωστά, ο Καλοφωλιάς δεν πληρώνει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Η απόλυτη ξεφτίλα
... οι Ενώσεις κάνουν απεργία και το πιεστήριο δουλεύει !!!
... κατά τ' άλλα ...
Νέα 24ωρη στην εφημερίδα "ΕΞΠΡΕΣ"


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ KAI ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ηλεκτρονική σελίδα «express.gr», καθώς και τους τεχνικούς Τύπου, που εργάζονται στο πιεστήριο της εταιρείας  από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 24 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 25 Οκτωβρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας στην παρατεταμένη ασυνέπεια που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», μη καταβάλλοντας τις οφειλόμενες αποδοχές.
Οι Ενώσεις ζητούν:
Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................



                                                                            *

8 σχόλια:

  1. Αφού πληρώθηκαν στο πιεστήριο και κάποιοι στην προεκτύπωση (μαντέψτε ποιοί) στα κρυφά, έληξαν την απεργία στο "μιλητό" κι αφήσαν τις ανακοινώσεις γιά ξεκάρφωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 12:21 ... απλώς ελπίζουμε να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο ... γιατί τότε γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω ... περίπου 6-7 ... όσο κρατάει κι αυτή η ιστορία των "έναντι" ...




      Διαγραφή
  2. Ο Καλοφωλιάς πήρε δάνειο από την Εθνική, περιμένει την εκταμίευση και έχει δεσμευθεί να δουλεύει το μαγαζί του. Άν το κλείσει θα τον "κρεμάσει" η Τράπεζα. Μη τσιμπάτε, δεν το κλείνει το μαγαζί. Τώρα ασκήστε του πίεση γιά να πάρετε κάνενα ευρουλάκι. Και προσοχή, απομονώστε τα παπαγαλάκια. Αυτά ντε που το παίζουνε μπροστάρηδες και τσιμπάνε από όπου βρουν για να συντηρούν τη μεγαλομανία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ανώνυμος 12:36 ... σωστός ο συλλογισμός ... θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ... υπόσχεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμος 1:12 ... το χειρότερο είναι να υπάρξει "εμφύλιος" ανάμεσα στα τμήματα ... ασφαλώς και η θέση μας είναι ότι οι συνδικαλιστές - και εργαζόμενοι μάλιστα στον Όμιλο Καλοφωλιά - έχουν την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει ... Ο Μυλωνάς και η παρέα του έπρεπε να ήταν με ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους - όχι το αντίθετο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ;; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 10:41 ... σωστές παρατηρήσεις ... και ο χρόνος έχει ήδη τελειώσει ... ό,τι έχει να γίνει πρέπει να γίνει τώρα ...

      Διαγραφή