Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

... "Espresso" - στον ύπνο πιάστηκαν τα σωματεία ...


*
Greektv.com
***
*
Νύχτα υπέγραψαν
τις συμβάσεις για τη "νέα" Espresso

Όταν λέμε ότι πιάστηκαν στον ύπνο, αυτό ακριβώς εννοούμε. Τη στιγμή που η ΕΣΗΕΑ προειδοποιούσε την ιδιοκτησία της ΝΕΠ και τον εκδότη Μ. Κυριακίδη να δώσει στοιχεία για τη μεταβίβαση της  Espresso στον Γ. Φιλιππάκη της "Δημοκρατίας", στο Παγκράτι δεκάδες εξαθλιωμένων εργαζομένων από την απληρωσιά του πρώην εκδότη τους, υπέγραφαν τις νέες συμβάσεις με τη νέα εταιρεία της εφημερίδας.

Βράδυ έγιναν οι συναντήσεις και φυσικά όχι με όλους. Το νούμερο "40" φαίνεται τελικά που έχει μια αλήθεια. Και τα μηνύματα, οι πληροφορίες ότι κάτι ετοιμάζεται υπήρχαν από το καλοκαίρι. Ως συνήθως όμως κάποιοι θυσιάζουν την συνδικαλιστική παρέμβαση στους εκδότες έναντι της διατήρησης θέσεων εργασίας. Κι ας είναι απλήρωτες. Τι (τους) πειράζει;

Αιφνιδιαστικά λοιπόν όπως λένε, έγινε η μεταβίβαση τίτλου. Και τα χρέη έμειναν στην παλιά εταιρεία που κάποτε πρόσφερε θέσεις εργασίας. Τι θα γίνει με όσους δεν υπέγραψαν νέα σύμβαση με τη νέα "Espresso"; Ε, θα περιμένουν να πάρουν τα χρωστούμενα από τον παλιό εκδότη. Εμένα μου λές. Ο εκδότης χορηγεί ήδη έδρα φαρμακευτικής στη Ρουμανία. Νέες αγορές, νέα Μέσα!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                  ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                           *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου